XPERIA Mini (ST15i) android 2.3 geri dönüş

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar android telefon kullanırım ama root işinden yazılım geri çevirme veya yükseltme gibi işlerle hiç uğraşmadım. Telefonum Sony Ericsson Xperia Mini ST15i modelidir. ben 4.0.4 kullanıyorum ve memnun değilim. Bana en kısa yoldan 2.3 sürümüne nasıl geçeceğimi söyleyecek yada yardımcı olacak arkadaş varmıdır acaba teşekkürler :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
2.3.3 stock rom bul yukle xperia larda sistem biraz farkli iyi bilene sormak lazim

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet bilen biri yazarsa sevinirim çünkü anlamıyorum hani 1 kez yapsam devamı gelirde korkuyorum açıkcası. Hem link falan verirseniz stock rom gibi yada flash tol gibi bunları da kurarım siz yeterki söyleyin :D

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
emarat yarın senden haber bekliyor olacağım bu konu altında

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba arkadaşlar android telefon kullanırım ama root işinden yazılım geri çevirme veya yükseltme gibi işlerle hiç uğraşmadım. Telefonum Sony Ericsson Xperia Mini ST15i modelidir. ben 4.0.4 kullanıyorum ve memnun değilim. Bana en kısa yoldan 2.3 sürümüne nasıl geçeceğimi söyleyecek yada yardımcı olacak arkadaş varmıdır acaba teşekkürler :D

flashtool uygulaması ile çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin :)

uygulamayı aç .ftf uzantılı 2.3 yazılımını seç yükle :)

Flashtool indirmek için: http://androxyde.github.io/

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
flashtool uygulaması ile çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin :)

uygulamayı aç .ftf uzantılı 2.3 yazılımını seç yükle :)

Flashtool indirmek için: http://androxyde.github.io/

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Şimdi root moot falan gerekmeden bu dediğin şekilde seçip yükle dersem 2.3 yüklenmiş olacak mı yani? bir de 2.3 yükledim diyelim bu dediğin şekilde yarın birgün pc comration a bağladığım zaman telefonu 4.0.4 uyarısı verecek midir yükle diye :D yarın sabah ilk işim dediğin şekil yükleme olacaktır.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Şimdi root moot falan gerekmeden bu dediğin şekilde seçip yükle dersem 2.3 yüklenmiş olacak mı yani? bir de 2.3 yükledim diyelim bu dediğin şekilde yarın birgün pc comration a bağladığım zaman telefonu 4.0.4 uyarısı verecek midir yükle diye :D yarın sabah ilk işim dediğin şekil yükleme olacaktır.

aynen bunu yüklediğinde 2.3 e dönmüş olacaksın :) güncelleme uyarısı verecektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
atkadaşlar merhaba oncelıkle xperıa st 15 i tl aldım fakat telefon hafızasındakı uydulamaları sd karta nasıl taşıycam yardımcı olursanız cok sevinirim . uygulamaları taşımıyo tl hafızasında oldumu kasıyo