S
SDN Okuru
SDN Okuru
merhaba arc s LT18 i için son çıkan FX.. ile başlayan hangi romu yüklemem lazım çıkamadım içinden tşkler...
ya ben daha tele rom dosyasını atmadan cwm yi açıp dediğin işlemleri yaptım kardeş, sonra aklıma geldi kapattım teli direk, tekrar açıp direk reboot dedim tel açılmıyor sadece sony yazıyor ekranda , ne yapmalıyım ?
xperia go modeline 2.3.7 gb yazılımını yuklemek istiyorum su an jb yüklü hic memnun degilim en kolay nasil yuklerim yardimlarinizi bekliyorum flashtool ile direk yukleme yapabilir miyim acil cevap
merhaba arc s LT18 i için son çıkan FX.. ile başlayan hangi romu yüklemem lazım çıkamadım içinden tşkler...
@YEMEKTEYİZHASAN
http://unrestrict.li/fxp
şurdan istediğin versiyonu yükleyebilirsin, evet pepper sola oluyor. Ayrıca cwm için her seferinde uğraşmana gerek yok romun içindeki kerneli(boot.img) flashtool ile flashla zaten kendinden cwmli rootludur.
evet ama bikaç sürümdür değişiklik olmuyor. Sola için resmi jb çıkmadığı için kaynak kodları yok bu sebepten bazı sorunlar aşılamıyor.
yanlış yerdesin :biggrin:bunlara imei atmak nasıl oluyo![]()
ayarlar/mobil şebekeler kısmından şebeke modunu yalnızca GSM seç. ben böyle bi sorun yaşamadım ama belki senin telefonunun yazılımında böyle bi sorun olabilir[MENTION=130683]android3[/MENTION] Hocam Android 4.0.4 Bazı yerlerde ve özellikle de köy içlerinde çekmiyor. 2.3.7'de bu Problem var mı? Veya herhangi bir özel Rom'da?
ayarlar/mobil şebekeler kısmından şebeke modunu yalnızca GSM seç. ben böyle bi sorun yaşamadım ama belki senin telefonunun yazılımında böyle bi sorun olabilir![]()
hocam 15. maddedeyim şuan battery stats yok ya hiçbiyerde napacam
yok abi baktım heryere..neyse cm 10 yüklemiştim hiç tavsiye etmem çok uyumsuz sildim orjinale döndümAdvanced menüsüne geç orda göreceksin
yok abi baktım heryere..neyse cm 10 yüklemiştim hiç tavsiye etmem çok uyumsuz sildim orjinale döndüm
anladım.. ya ben fiziksel tuşlara girdim ayarlardan şeçenekleri var hepsinin kendi özelliklerini atamak istedim tuşlara ama yok olmuyor bi tek geri tuşu işliyor eve dokununca titreşim var işlem yok..bide benmi hatalı yaptım anlamadım kendi tarayıcısı açılmıyordu..google store bağlanamıyordu..keyboard hata verip duruyordu..youtubeden izledim milletin takır takır çalışıyor bu sorunlar olmasa ram durumu filan çok iyidi aslında (400 küsür mb boştu)Battery Stats seçeneği cm10 larda yok sadece cm9 ve önceki sürümlerde var![]()
anladım.. ya ben fiziksel tuşlara girdim ayarlardan şeçenekleri var hepsinin kendi özelliklerini atamak istedim tuşlara ama yok olmuyor bi tek geri tuşu işliyor eve dokununca titreşim var işlem yok..bide benmi hatalı yaptım anlamadım kendi tarayıcısı açılmıyordu..google store bağlanamıyordu..keyboard hata verip duruyordu..youtubeden izledim milletin takır takır çalışıyor bu sorunlar olmasa ram durumu filan çok iyidi aslında (400 küsür mb boştu)