Xperia M5 Mi Xperia Z5 Mi

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
A9 işlemcisi olan iphone modellerinde 16 gb almak adamı kanser eder ios genişliyor yeni özellikler geldikçe boyutu artıyor bak mesela bir toucwiz 6-7 gb ios şuan kaç bilmiyorum ama o da 3-4 gb vardı sanırım arka kamerası yüksek çözünürlüklğü fotoğraflar çekiyor ve elbet 4k çekimi olan bir telefonun heves edip 4k özelliğini kullanıcaksın 4k videonun 1 dksnın 375 mb olduğunu düşünürsek birde uygulama yükleyeceksin buna 16 gb yetmez dediğim gibi iphone se başarısız bir telefon a9 olmuş neye yarar iyi güzel hoş a9 var telefon canavar gibi ama genel iphone sorunu bence ''sadece stabil'' o telefonun şarjının telefonu biraz kullanmaya başlarsan a9 enerji çekmeye başlarsa çabucak bitme potansiyeli var 2000-2400 tl veriyoruz bence bir telefonun bir stamdartı olması lazım ve bence iphone se bu standartı karşılamıyor s7 daha mantıklı
Alacağın cihazın hafızası yüzünden o telefon "başarısız" olmaz. Adamlar sadece 16gb versiyonunu çıkartmamış. Eğer adam çok fotoğraf çeken, uygulama yükleyen biriyse zaten daha üst depolamalara yönelecektir. Annemin iPhone 5' i 16gb, babamın iPhone 6s' i 16gb arada bir resimleri atıyorum hddye çok da iyi kullanıyorlar.
iPhone SE' de 2 sıkıntı var bence 1. Küçük ekran(kimilerine göre avantaj) 2. Küçüklüğünden dolayı küçük pil. Zaten iPhone 6s' lerden 1.000₺ daha ucuz bir cihaz. Bırak da bu kadar dezavantajı olsun. Ki bence dezavantaj da değil. Yanında alınan 1 powerbank işini çok iyi görecektir.
Bu fiyatlara Apple kalitesi bence tartışılmaz yaşanır. Tabii S7 de güzel cihaz. O da alınır. O da güzel fakat benim gibi uzun kullanmak için alıyorsanız telefonu Samsung' a çok yanaşma derim. Fakat 2-3 yıl yine rahat götürür S7. 2 yıl sonra güncelleme gelmezse üzülürsün ama demedi deme :). Sonuç olarak Z5 alma da bu iki cihaz da seni hayli hayli daha mutlu edecektir. Artık hangi telefonu almak istediğin sana kalmış ben yeterince yazdığımı düşünüyorum. Yine de soru'n olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Alacağın cihazın hafızası yüzünden o telefon "başarısız" olmaz. Adamlar sadece 16gb versiyonunu çıkartmamış. Eğer adam çok fotoğraf çeken, uygulama yükleyen biriyse zaten daha üst depolamalara yönelecektir. Annemin iPhone 5' i 16gb, babamın iPhone 6s' i 16gb arada bir resimleri atıyorum hddye çok da iyi kullanıyorlar.
iPhone SE' de 2 sıkıntı var bence 1. Küçük ekran(kimilerine göre avantaj) 2. Küçüklüğünden dolayı küçük pil. Zaten iPhone 6s' lerden 1.000₺ daha ucuz bir cihaz. Bırak da bu kadar dezavantajı olsun. Ki bence dezavantaj da değil. Yanında alınan 1 powerbank işini çok iyi görecektir.
Bu fiyatlara Apple kalitesi bence tartışılmaz yaşanır. Tabii S7 de güzel cihaz. O da alınır. O da güzel fakat benim gibi uzun kullanmak için alıyorsanız telefonu Samsung' a çok yanaşma derim. Fakat 2-3 yıl yine rahat götürür S7. 2 yıl sonra güncelleme gelmezse üzülürsün ama demedi deme :). Sonuç olarak Z5 alma da bu iki cihaz da seni hayli hayli daha mutlu edecektir. Artık hangi telefonu almak istediğin sana kalmış ben yeterince yazdığımı düşünüyorum. Yine de soru'n olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
64 gb ile arasında 400 tl fark var ben samsung mağazasından s7 yi daha bugün 2550tlye aldım sence iphone se ile s7 arasında çok ciddi kalite farkı yok mu mesela evet stabil ona kimse itiraz edemez iphone se günlük kullanım telefonu arkadaş kafası oyun oynamya eser video izlemye başlarsa pil performansı onu üzer. Benim bu dediğimi doğrular niteliklerden biride sen hiç hayatında bir iphone modelinin çıktıktan bir kaç ay sonra fiyatının düştüğünü gördün mü ? BEn ilk gördüğümde hayretle karşıladım ama iphone se 16 gbnin 1900 tlye gerilediğini gördüm gece kampanyasıyla normalde hiç bir iphone modelini fiyatı düşmez

Dv.Navy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim değerli yorumlarınız için sanırım s7e yönelicem biraz daha finans durumunu toparlayıp şu an en mantıklısı bu sanırım