Xperia İon VS Galaxy S2

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence S2 almakla hata edersin Ion ile çok fark yok aralarında. S2 alırsan 1 yıla kadar Samsung desteği çekebilir ama Ion yeni bir model olduğu için 2-3 yıl daha sıkıntı olmaz o konuda. Ayrıca işlemci, GPU, CPU ve diğer özellikler daha iyi Ion'da.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence S2 almakla hata edersin Ion ile çok fark yok aralarında. S2 alırsan 1 yıla kadar Samsung desteği çekebilir ama Ion yeni bir model olduğu için 2-3 yıl daha sıkıntı olmaz o konuda. Ayrıca işlemci, GPU, CPU ve diğer özellikler daha iyi Ion'da.

ama şarjı hiç dayanmıyormuş.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@spybot telefon nasıl biraz bilgi ver.Şarjı nasıl gidiyor.Memmunmusun.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ion her türlü tek geçer..
şarj konusunda çok fazla şey bekleme tüm senkronizasyonlar açıkken 1 gün anca gider yoğun kullanımda yani
fakat işin olduğu zaman kullanırsan senk. manuel yaparsan e-posta,sosyal vs. 1 günü çok rahat götürür.
Kamera konusunda ise ion gs2'ye 5 çeker video olarakta tabi
ekran konusunda ise yine ion ppi değeri ile zaten nekadar net olduğunu gösteriyor.

ben derimki şarja takma eğerki benim işim gücüm şarj diyorsan git razr maxx al kafan rahat olsun;)

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kayseri398 sirada hangi experia ile s2 yi karsilastirtacaksin.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
@spybot telefon nasıl biraz bilgi ver.Şarjı nasıl gidiyor.Memmunmusun.

Valla telefonu alalı 3 hafta olacak nerdeyse süper bir telefon götürüntüsü malzeme yapısı ile şarj konusu ise tamamen sana bir olay 3 gün de gider 10 saat de :D

Ben genelde çok oyun oynadığımdan 16-17 saat anca gidiyor :)

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kayseri398 sirada hangi experia ile s2 yi karsilastirtacaksin.

valla haklısın,telefonu alsamda siz de kurtulsanız bende :D

Valla telefonu alalı 3 hafta olacak nerdeyse süper bir telefon götürüntüsü malzeme yapısı ile şarj konusu ise tamamen sana bir olay 3 gün de gider 10 saat de :D

Ben genelde çok oyun oynadığımdan 16-17 saat anca gidiyor :)

Şarjı normal gibi geldi.Size göre eksik yönleri nedir acaba?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Valla bana göre tek eksik yanı şuan 4.0.4 kullanmam jelibon gelse daha iyi olacak :)

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
jb ile experia ya s2 ye gelen özellikler gelecekmi? smart stay, popup play vs vs..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ces 2013 ü bekle bence yeni model çıkcak sana göre bişey yoksa da bakarsın bunların fiyatı düşer

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
JB ile gelen pop up play falan zaten samsungu + bir çabası degil jb güncellemesi ile diğer androidlere de gelecektir.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ithalatçı garantisi nedir acaba? Paralel ithalat mı ?

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ithalatci garantisi urunu ithal eden firmanin verdigi garantidir. Bkz: koskoca kvk garantisi vs telofoncu huseyin dayinin garantisi

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ionu hangi siteden almalıym.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Arkadaşlar xperia z Türkiye ye ne zaman gelir.Fiyatı kaç tl olur sizce.[/h]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bende bu 2 telefon arasıdna kararsız kaldım telefon araştırmaya daha dün başladım sen hangisine karar verdin?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şarj konusunu dert etme çok kalın bir şarj kablosu var ve bu kalın kablo içinden çok akım geçmesini sağlıyor hızlı şarj oluyor hemde çok hızlı.
Jelibon da 2 hafta sonra geliyor ion gelecek vadeden bir cihaz s2 beklentini karşılayamayaz.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bir s2 kullanıcısı olarak ion diyorum.evet performans olarak s2 daha iyi oalbilir grafik konusunda özellikle(ekran çözünürlüğü daha düşük olmasının avantajı) ama ağırlık ve incelik dışında bir artısı yok s2 nin. s2 nin devri bitiyor zaten.şu anda hiçbir eksiği yok gibi gelebilir ama bir seneye s2 gözden düşecektir.

hek55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 kullanıcısı olarak ion diyorum