Xperia go kitkat güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muslumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi günler sony xperia go telefonuma android kitkat sürümünü yüklemek istiyorum ama gerekli olan dosyayı nerden indiriceğimi bulamadım forumda az gezdim ama gözümden kaçmış olabilir özür dilerim xperia go için mevcut kitkat sürümünü nerden indiriceğimi bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin :l

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Xperia Go için Resmi kitkat versiyonu yok.

Yani çeşitli özel Rom'lar ile yükleyebilirsiniz bu da cihazınızı garanti dışı bırakır.

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 hafta önce felan androidi 4.2 den 2.3 e düşürdümde bugun gezerken xperia go ve xperia sola için kitkat yazsını görünce ilgimi çekti biraz okuma fırsatım oldu peki mesela kitkatı yükledım varsayalım sonra eski haline getirme gibi bi şansım var heralde getirirsem garantinin bu durumu anlama gibi bi olasılığı varmıdır

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geri dönme şansınız illa ki var. Bootloader kilidini kapatıp, orjinal roma döndüğünüz zaman geri garantiye girmiş olur. :devil2:

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ozaman size şimdiden çok teşekkür ediyorum ve bu işlemi gerçekleştirmek istiyorum indirme linki varsa özelden atabilirmisiniz bide son sorum bu işlemi flashtool programıyla 4.2 den 2.3 e nasıl geçirdiysem aynı şekilde yapıcam dimi bunlarda son sorularımddı vaktınızı aldıgım için affedin beni :)))

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bunu Flashtool ile yüklemiyeceksiniz.

Araştırma yapsanız çok iyi olur. Örneğin "Xperia Go Rom yükleme" diye aratırsanız bulursunuz.

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun bir işlem benı beklıyor hadı hayırlısı teşekkürler tekrardan :l

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
1 -telefonunu rootla
2- bootloader kilidini aç. (bunun için sony nin sitesinden telefonun için gerekli kodu alman lazım)
3- zip halindeki rom dosyasını indir.
4- zip dosyasını telefonun sd sine yükle
5- zipin içindeki boot.img dosyasını flashtool programı ile telefonu flashla
6- cwm recovery ekranına girip gerekli işlemleri yap. (wipe cash,cash format, data format vs.)
7- zip dosyadan kurulum yap
8- ilk restartta tekrar cashleri temizlet
9- google appsleri yükle.

tamamdır :)

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son bi sorum olucak suan androidim 2.3.7 androidi şuankı son sürümüne yükseltmeme gerek varmı 4 e

utkucux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba bende'de sony go (st27i) var nalet olsun yazılım sürümüne donma kasma ben bu telefona root atacam ama olmuyor yapamadım yardımcı olurmusunuz bana nerden root ındırebilirim rom ındırdım ama root için xperıa telefonlarında hepsi aynı dediler olmadı

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cyanogenmod 11 azmin sonucu :) teşekkürler herkese
K6Orq7.png
[/URL][/IMG]
eW5g92.png
[/URL][/IMG]
x30vj2.png
[/URL][/IMG]
xRM196.png
[/URL][/IMG]
ep1X8m.png
[/URL][/IMG]
ekoGLA.png
[/URL][/IMG]
eNPlg5.png
[/URL][/IMG]
eaWdM5.png
[/URL][/IMG]
xY0qWl.png
[/URL][/IMG]

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[video=youtube;l6iXll9f86E]http://www.youtube.com/watch?v=l6iXll9f86E[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya nerden indirdiniz 4.4 romunu ? birde cwm den romu yüklerken 6-7 defa denemişitim her swferind hata almıştım. cwm de ne yaparak yüklüyoruz onu detaylı bi şekilde söyler misniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav arkadaşlar ben bu romu cwm den yükleyemiyorum, biraz açıklayıcı anlatım yapabilir misiniz?

taskeru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bende Recovery Mod Yok Doğrusu Açamıyorum Ses Açma Ve Güç Tuşuna Basıyorum 3 KEZ TİTREYİP DURUYOR ANLAYACAĞINIZ AÇILMIYOR NAPACAĞIM YARDIM EDİN

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recovery mod ekranı için telefon acılırken sag ustekı bıldırım ısıgı yanmaya basladıgında sadece ses açma tusuna bir kaçkere art arda basıcaksın ve recovery ekranın gelmesi lazım tabi bootloader kilidini açıp root yaptıysan ve anlatılanları dogru yaptıysan

reload58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleykum muslumm kardeşim, xperia go telefonum var. Bootloader unlocked: Yes kitkat rom var. Jellybean rootlu ve CWM var. boot.img nasıl flashlayacağım ? flashlamadan cwm den zip deki romu yükleyince aborted hatası veriyor.

muslumm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam iyi günler biraz geç oldu ama telefon bootloader kilidi açık telefon rootlu ve cwm var ise büyük bir ihtimalle indirdiğiniz dosya yanlıstır su attıgım linktekini indirip bi kurmayı deneyin http://builds.hubdroid.com/cm11/nightlies/final/lotus/ en alttakini indirip telefonunuzun içine atın bu dosyayı cwm ekranına girip wipe cache vs vs işlemlerini yaptıktan sonra install zip reboot system diyin işlem tamamlanmıs olucaktır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar Yaw Bi Video Cekip Yollasanız Yardımcı Olsanız Yapamayanlara Nolr Yardm Bekliorz :(