XPERIA ARC S Yere Düştü Ses Kısma Tuşu Çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yigitap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sony ericsson xperia arc s telefonum bugün hızlı denilebilecek bir şekilde beton zemine düştü kapak batarya filan çıktı geri takıp çalıştırdığımda ekranda vs. hiçbir yerde sorun yoktu çizik de y​oktu fakat sonradan ses kısma tuşunun çalışmadığını farkettim tuşta içe göçme filan yok, basılıyor fakat telefon algılamıyor. Ses yükseltme tuşunda sorun yok fakat sesi kısamıyorum basıyorum telefon algılamıyor acaba içinden kablo mu koptu ya da devre mi kırıldı bilmiyorum telefonu androidtelefonlari.com dan almıştım yarın arayıp kargoyla servise göndermeyi düşünüyorum acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor arkadaşlar telefona soft ve hard reset attım fakat işe yaramadı büyük ihtimal donanımsal bir sorun bir de servise gidince telefonu açma durumu var bu telefon üzerinde eksi bir durum yaratır mı servise yollarken düşürdüğümü söylemeyeceğim fakat para alırlar mı ne olur ne biter bu tuşun bozulması telefona daha ciddi sorunlar yaratır mı bir yardımcı olursanız sevinirim hepinize teşekkürler...