Xperia arc s-xperia sola-htc one v- htc rhyme hangisi yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Troth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gördüğünüz gibi liste çok kalabalık :D bütcem 800-1000 lira arası bu değer içinde farklı telefonda önerebilirsiniz. kayda değer telefonlar olarak bunları seçtim bu 4 ü arasında htc one v ile xperia arc s e odaklandım.Sizce hangisini almalıyım biraz yardımcı olun kafam çok karıştı :D yorumlarınızı objektif yaparsanız güzel olur :)

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Desire x / Sola / Motorola atrix 4g Bence bu üçünden birisini seç.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Desire gelir ama atrix 4g eski bir telefon olması lazım :D tr de yoksa bitmiş demektir :D:D

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desire gelir ama atrix 4g eski bir telefon olması lazım :D tr de yoksa bitmiş demektir :D:D
bende eski diye biliyorum ama yok bulamadım daha doğrusu bulan varsa paylaşabilir 4 telefonun üstüne 2 tane daha geldi iyice karıştı ama ryhme eledim

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar gördüğünüz gibi liste çok kalabalık :D bütcem 800-1000 lira arası bu değer içinde farklı telefonda önerebilirsiniz. kayda değer telefonlar olarak bunları seçtim bu 4 ü arasında htc one v ile xperia arc s e odaklandım.Sizce hangisini almalıyım biraz yardımcı olun kafam çok karıştı :D yorumlarınızı objektif yaparsanız güzel olur :)

HTC one V 'ye sakın bulasma derim.Sola güzel telefon ancak Arc S hem özellik hem de tasarım bakımından daha üstün geliyor bir nebze bana . Hem de daha performanslı Arc S al derim.Ancak Sola'yı da yabana atma.

Özet:Sony al da gerisi önemli değil :)

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC one V 'ye sakın bulasma derim.Sola güzel telefon ancak Arc S hem özellik hem de tasarım bakımından daha üstün geliyor bir nebze bana . Hem de daha performanslı Arc S al derim.Ancak Sola'yı da yabana atma.

Özet:Sony al da gerisi önemli değil :)
HTC one V de ne sıkıntı varki herkes çok iyi diyor takip ettiğim kadarıyla onu elesek bile arkadaş htc desire x ten bahsetmiş ona ne dersiniz.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
HTC one V de ne sıkıntı varki herkes çok iyi diyor takip ettiğim kadarıyla onu elesek bile arkadaş htc desire x ten bahsetmiş ona ne dersiniz.

Pardon Desire X'e değinmeyi unuttum . Çok güzel duruyor ve iddialı oldugunu düşünüyorum .One V yi tavsiye etmememin nedeni bana ne bileyim bilemedim şimdi :D [MENTION=284022]Proton[/MENTION] çok yakınıyordu Sony almadıgına.HTC One V yerine Desire X alın derim beni şahsi fikrim bu yönde.

Sola ile Desire X arasında kalınca Desire X daha mantıklı Desire X al derim :)

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon Desire X'e değinmeyi unuttum . Çok güzel duruyor ve iddialı oldugunu düşünüyorum .One V yi tavsiye etmememin nedeni bana ne bileyim bilemedim şimdi :D @Proton çok yakınıyordu Sony almadıgına.HTC One V yerine Desire X alın derim beni şahsi fikrim bu yönde.

Sola ile Desire X arasında kalınca Desire X daha mantıklı Desire X al derim :)
Evet arkadaş desire x i aklıma soktu dün çok araştırdım telefonları onu hiç görmemiştim gerçekten güzel bir telefon "Android 4.0.4 ve Sense 4.1 yazılım kombinasyonunu kullanan cihaz" özellikle bu durum çok iyi cazip kılıyor ve telefonun yeni olmasıda büyük avantaj.

Edit:Adreno 203 GPU bunu gördükten sonra insanın hayalleri suya düşüyor :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet arkadaş desire x i aklıma soktu dün çok araştırdım telefonları onu hiç görmemiştim gerçekten güzel bir telefon "Android 4.0.4 ve Sense 4.1 yazılım kombinasyonunu kullanan cihaz" özellikle bu durum çok iyi cazip kılıyor ve telefonun yeni olmasıda büyük avantaj.

Edit:Adreno 203 GPU bunu gördükten sonra insanın hayalleri suya düşüyor :D

Evet GPU bakımından da Sola hayli önde Mali400 gpu su sonucta :D nasıl bir dengedir anlayamadım birinde ram yüksek digerinde cpu daha iyi :D ilginç yahu o.o

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
F/p bakımından bende araştırmalarım sonucunda desire x i solaya değiştim .D Çıktığı gün alırım sanırım :D:D

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
F/p bakımından bende araştırmalarım sonucunda desire x i solaya değiştim .D Çıktığı gün alırım sanırım :D:D
Bencede her şeyi güzel ama Adreno 203 GPU moralimi bozdu ve flash olayı sorunu yine gündemde.

:D nasıl bir dengedir anlayamadım birinde ram yüksek digerinde cpu daha iyi :D ilginç yahu o.o
İnsanı 2 arada bir derede bırakıyolar ama cpu-ram dersek tabiki cpu önemli ve desirenin yeni çıkması Android 4.0.4 ve Sense 4.1 kullanması dahada kafa karıştırıyor :D

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Desirenin fiyatı ne olur sizce 750 1000 tl arasında olur deniliyor :D 800 küsürmü 900 küsürmü :D

Desirenin fiyatı ne olur sizce 750 1000 tl arasında olur deniliyor :D 800 küsürmü 900 küsürmü :D

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bence 899 anca olur oda ilk çıkışı. ben solaya daha yakınım şu an başka arkadaşlarda bilgilerini paylaşırsa sevinirim

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beklenilen cevap geldi sanırım :D [MENTION=47620]spybot[/MENTION] abi ciddi olarak özellikleri desire x den daha iyi olduğu içinmi yazıyorsun yoksa espri olsun diye mi ? :D ram farkıda var birde :D

Beklenilen cevap geldi sanırım :D [MENTION=47620]spybot[/MENTION] abi ciddi olarak özellikleri desire x den daha iyi olduğu içinmi yazıyorsun yoksa espri olsun diye mi ? :D ram farkıda var birde :D

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu anda solaya karar verdim ama kararım kesin değil desire x biraz kafamı karıştırdı ama cpu berbat. evet yorumları detaylı olarak bekliyorum kesin bir kararım yok şu anda :D

Edit: arada one v kaynadı hiç one v taraftarı yok mu :rolleyes:

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şu anda solaya karar verdim ama kararım kesin değil desire x biraz kafamı karıştırdı ama cpu berbat. evet yorumları detaylı olarak bekliyorum kesin bir kararım yok şu anda :D

Edit: arada one v kaynadı hiç one v taraftarı yok mu :rolleyes:

Cpu nun iyi olması şart yoksa ram olsa nolur :) Mali400 e Adreno203 yani.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Valla ben hertürlü sola derim ismi cismi ekranı yeter :D

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Sola veya arc s den hangisinin tasarımı hoşuna gidiyorsa onu al.Ama ben Sola alırım tabi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
one v niye almasın onu anlayamadım ben ya solayla one v arasında gidip gelmiştim solayı elime aldığım an bütün hayallerim suya düştü o nasıl bir kalas tasarım öyle ya kaldıki sola one vye göre kağıt üstünde belki üstün ama elinize alıp incelediğinizde one v daha güzel gelecektir bana öyle geldi ve sola 100 lira daha ucuz olmasına rahmen 899a one v aldım iyikide almışım diyorum telefonunu almışsındır fakat bu konuyu okuyan bazı kararsız alıcılar yorumumu okusunlar not:malzeme kalitesi tasarım arayuz vs.. olarak one v bariz üstün bunu kabullenin şarjıda bana 2 gün dayanıyor arc ste normal kullanımda günü tamamlayamayanlar var ha bide one v müzik kalitesinde de koyar hepsine söylemesi ayıp beats audio ses çipi ve yazılımı var da :P

Troth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha almadım herkese teşekkürler böyle kararsız kalacağıma biraz bekleyip dişimi sıkıp daha kaliteli kafama takılmayacak bir telefon alacam yoksa bu iş böyle olmayacak :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
arc s :D
1 - 2 haftadır kullanıyorum memnunum tasarım ve performans bakımından oldukça iyi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Arc s in tasarımı çok hoş :D. Sen biraz daha beklemeyi tercih etmekle en iyisini yapıyorsun bence. Bende senin gibi telefon almak için biraz daha bekleyeceğim. Note 2 almak istiyorum ama ilk çıktığında alamayacağımı bildiğim için kasımın ortaları yada aralığın başında indirime girdiği anda gri renkli olanından bir tane alacağım inşallah :).