Xperia arc s lt18i rom sorunu

akik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar
Dün telefonuma gin2kitkat v3.1.0 rom flashladım.Nerde hata yaptım bilmiyorum ama telefon hiç açılmıyor.Telefonu rootladım,bootloader kilidini açtım ve flashtool ile rom u flasladım.Fusion diye bir yazı çıkıyor bazen orda takılıp kalıyor.Power ve ses kısma tuş kombinasyonu ile recovery moda giremiyorum.Anlayacağınız telefonda hiç bir işlem yapamıyorum Sizce sorun nedir yada nasıl giderilebilir?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Custom rom yükledikten sonra böyle hatalar olabiliyor, full wipe yapıp stock romu tekrar kurun ardından rom dosyasını tekrar indirip telefona atın ve kurulumu yapın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Custom rom yükledikten sonra böyle hatalar olabiliyor, full wipe yapıp stock romu tekrar kurun ardından rom dosyasını tekrar indirip telefona atın ve kurulumu yapın.

Cevap verdiğin teşekürler vikings kardeşim ama bir ssorun var yukarda da dediğim gibi full wipe yapmam için telefonu recovery modda açmam lazım ki benim telefonda hiç bir haareketlilik yok.O bölüme girebilsem halledeceğim stok romu hafıza kartına attım açabilsem kuracağım :S

akik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Öncelikle cevap yazdığın için sağol kardeşim
Full wipe yapabilmem için telefonun recovery modda açılması lazım ama benim telefonda hiçbir hareketlilik yok malesef.stock romu hafıza kartına attım harici disk okuyucu ile.Bir açabilsem telefonu , sorun açılmaması...

akik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda bilgisi olan yok galiba mecbur servise yollayacağım :S