Xperia Arc S hafıza

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arc S telefonum var hafıza kartında yer var telefon hafızası dolu ama bazı uygulamaları yüklemiyor hafıza kartında yer olmasına rağmen yükleniyor örneğin whats up yeterli hafıza yok diyor yüklemiyor nasıl çözebilirim sistem dosyaları hariç herşeyi bütün işlemleri hafıza kartı üzerinden yapmak istiyorum whatsupp bile yükleyemedim telefone yer yok diyor ama hafıza kartında yer var.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Uygulama oyun yüklerken hafıza kartının önemi yok telefonun hafızası dolmuş taşıyabildiğiniz uygulamaları taşıyın kullanmadıklarınızı kaldırın malesef 2011 modellerinde telefon hafızası çok düşük

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arc S telefonum var hafıza kartında yer var telefon hafızası dolu ama bazı uygulamaları yüklemiyor hafıza kartında yer olmasına rağmen yükleniyor örneğin whats up yeterli hafıza yok diyor yüklemiyor nasıl çözebilirim sistem dosyaları hariç herşeyi bütün işlemleri hafıza kartı üzerinden yapmak istiyorum whatsupp bile yükleyemedim telefone yer yok diyor ama hafıza kartında yer var.

Root işlemi yaparsanız dilediğiniz oyun veya uygulamayı hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Arkadaşında dediği gibi onun dışında hiçbirşey yapamazsınız. Root işlemi yaparak gereksiz uygulamalarıda kaldırarak yer açabilirsiniz.

4Fringe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root yapmadanda oyun ve uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor. Sadece kuruması için telefon hafızasında biraz yer aç kurulduktan sonra hafıza kartına taşıyabilirsin.
Sadece Facebook,widget vb sisteme gömülen uygulamaları Root yapmadan taşıyamassın tabikide :)

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root işlemi yaparsanız dilediğiniz oyun veya uygulamayı hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Arkadaşında dediği gibi onun dışında hiçbirşey yapamazsınız. Root işlemi yaparak gereksiz uygulamalarıda kaldırarak yer açabilirsiniz.

root yapmakda çok karmaşık okudum anlamadım birde android 4 e güncelledim tekrar android 2.3.4e getir sonra root yapmak çok karmaşık ama böyle giderse yapmayı düşünüyorum telefone uygulama yüklüyemiyorum.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
root yapmakda çok karmaşık okudum anlamadım birde android 4 e güncelledim tekrar android 2.3.4e getir sonra root yapmak çok karmaşık ama böyle giderse yapmayı düşünüyorum telefone uygulama yüklüyemiyorum.

Root işlemi karışık değil sadece 5 dk. Forumda anlattım. 2.3.4'e dönme bence pişman olursun :D

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2,3,4 e dönmeden root yapılabiliyo mu

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet forumda mevcut. Sabit konulara bak.

root yaptım ama hala aynı sorun var taşıyamıyorum uygulamaları karta izin vermiyo what up falan yine yükleyemiyorum yer yok diye telefondaki uygulamalarıda taşıyamıyorum izin vermiyo

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde system clean upda uygulamaları nasıl taşıyoruz? ingilizce bulamadım

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve ayrıca konunun altında demişsinki datada ki dosyalar taşınabilir ama konudaki programdan move to sdcard dedim. Datadaki bi dosyaya hicbir yere taşınmadi

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ve ayrıca konunun altında demişsinki datada ki dosyalar taşınabilir ama konudaki programdan move to sdcard dedim. Datadaki bi dosyaya hicbir yere taşınmadi
System cleanup ile dilediğin uygulama taşınır. Facebook vs dahil. Birde gereksiz uygulamaları sil gitsin.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
System cleanup ile dilediğin uygulama taşınır. Facebook vs dahil. Birde gereksiz uygulamaları sil gitsin.
Sevgili yalancıbahar şu system cleanup'u kullanmayı ayrıntılı bi anlatsanda bizde kullanabilsek. bende systemcleanup ta taşınabilecek hiçbir uygulamayı taşıyamadım.facebook falan hiç deneyemedim bile anlayamadığım için. move to sdcard seçeneği olan programları bile taşıyamadım ..
birde system cleanup ta taşınanan programlar sd card da diye görünüyormu . walla bugüne kadar tek program taşıyamadım galiba. Ama silmeyi iyi yapıyo program. yardımcı olurmusun bizlere

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili yalancıbahar şu system cleanup'u kullanmayı ayrıntılı bi anlatsanda bizde kullanabilsek. bende systemcleanup ta taşınabilecek hiçbir uygulamayı taşıyamadım.facebook falan hiç deneyemedim bile anlayamadığım için. move to sdcard seçeneği olan programları bile taşıyamadım ..
birde system cleanup ta taşınanan programlar sd card da diye görünüyormu . walla bugüne kadar tek program taşıyamadım galiba. Ama silmeyi iyi yapıyo program. yardımcı olurmusun bizlere

Aynen kardeşim taşınmıyo ki bunun ile program falan bazı programlarda zaten taşıma seçeneği çıkmıyor çıkanlarda taşınmıyor zaten tamam. Taşınıyor diyorsunda açıklasan sadece taşınıyor diyorsun ama taşınmıyor

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aynen kardeşim taşınmıyo ki bunun ile program falan bazı programlarda zaten taşıma seçeneği çıkmıyor çıkanlarda taşınmıyor zaten tamam. Taşınıyor diyorsunda açıklasan sadece taşınıyor diyorsun ama taşınmıyor

Yarın bir video hazırlayayım, system cleanup hakkında!.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum telefonu ilk aldığım günkü hali ile duruyor zaten alalı da 10 gün oldu hiç güncelleme yapmadım çünkü bir çok kişi güncellemenin kötü olduğunu yazmış sizce güncelleme yapmalımıyım yapmamalımıyım yaparsamda nelere dikkat etmem lazım

ahmet5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yapalı 2 gün oluyor açıkcası göze çarpan çok iyi bi yanını görmedim tabi ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yalancibahar böyle bir konu açmış ama söylemeyi unutmuş galiba :D http://forum.shiftdelete.net/sony/227690-xperia-ailesinin-hafiza-problemi-super-bir-uygulama.html