Xperia Ailesi İçin Görev Yöneticisi İstiyoruz !

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsungda görev yöneticisi var ve uygulamarı kolayca kapatıp rami hafifletiyorlar ama xperia ailesinde tek tek kapatmak zorundayız herkes sony'ye mesaj yada mail atsın ve bir güncelleme ile görev yöneticisi istiyoruz desin lütfen !!!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar samsungda görev yöneticisi var ve uygulamarı kolayca kapatıp rami hafifletiyorlar ama xperia ailesinde tek tek kapatmak zorundayız herkes sony'ye mesaj yada mail atsın ve bir güncelleme ile görev yöneticisi istiyoruz desin lütfen !!!

dostum zaten bisürü task manager var bu işi yapan :/

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence hiç gerek yok. Ayrıca o task manager uygulamalarınıda hiç kullanmıyorum

Üstelik arkaplanda kaç uygulama çalışmasını kullanıcı ayar yapabiliyorken gerek yok bence

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu yapan task manager uygulamarı root istiyor ayrıca bizim seçmemize rağmen yine açık kalıyor onlar samsungda görev yöneticisi var hepsini sonlandır deynce kapatıyo bizdede olsa nası olurdu ?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bundan ziyade bence en önemli olan saçma sapan uygulamalar yerine ; Romun içinde adam gibi dosya yöneticisi ve not bulunsa fena olmaz. Ayrıca yeni bir güncelleme çıkarıp ve kernel güncellemesi çıkarsalar hiç fena olmaz. 100 lerce arc neo , v vb kullanıcıları , telefonlarını kırmak üzereler.

bunu yapan task manager uygulamarı root istiyor ayrıca bizim seçmemize rağmen yine açık kalıyor onlar samsungda görev yöneticisi var hepsini sonlandır deynce kapatıyo bizdede olsa nası olurdu ?

Arkadaşım onların yaptığı işlemi sen android 4.0.4 ile daha basit yapıyorsun. Home tuşuna basılı tutunca açık kalan uygulamalar listesi çıkıyor , sağa sola kaydırarak kapatabilirsin.

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan ziyade bence en önemli olan saçma sapan uygulamalar yerine ; Romun içinde adam gibi dosya yöneticisi ve not bulunsa fena olmaz. Ayrıca yeni bir güncelleme çıkarıp ve kernel güncellemesi çıkarsalar hiç fena olmaz. 100 lerce arc neo , v vb kullanıcıları , telefonlarını kırmak üzereler.

Arkadaşım onların yaptığı işlemi sen android 4.0.4 ile daha basit yapıyorsun. Home tuşuna basılı tutunca açık kalan uygulamalar listesi çıkıyor , sağa sola kaydırarak kapatabilirsin.

arkadaşım o sadece son görevlerden siliyor uygulama kapanmıyor istersen aç bi uygulama ordan sil uygulamara gir bakalm kapanmışmı ???

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım o sadece son görevlerden siliyor uygulama kapanmıyor istersen aç bi uygulama ordan sil uygulamara gir bakalm kapanmışmı ???
Evet hem siliyor hemde açık kalanları kapatıyor. Senin bahsettiğin ise arkaplan uygulamaları. Onları ne kadar kapatsanda yine açılır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar görev yöneticisi açılıyo ama açık uygulamaları nsl siliyoruz bulamadım :SSSS lütfen yARDım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bu xperia u da uygulamalar nasıl kapatılıyor nolur söylesin biri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia go nun açık uygulamalarını nasıl kapatacağım bana bi yardımcı olur musunuz delirmek üzereyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony yazılım yönünden tamamen sınıfta kalmış durumda özellikle bundan önce samsung kullkandığım için biliyorum. Şimdi xpria p var ama önceki telefonum samsung w nin kısa yollarını arıyorum. Netten tema yüklesenizde üretici firmanın teması gibi olmuyor. Yazık sonye gercekten çok pişmanım açıkcası..