Xp yi kuramıyorum

kalamata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben şuan vista kullanıyorum ve hiç memnun değilim xp ye dönmek istiyorum elimde xp cd si var yalnız boot ederken "CD'den önyükleme için bir tuşa basın.." diyor ve öyle kalıyor bilgisayardanda çok anlamıyorum bu sorunun ne olduğunu ve nasıl halletmem gerektiğini bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum :(:(:(

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
allah yardımcın olsun.. ;)

başka cd kullan.. cd bozuktur bi ihtimal

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cdin çalışıyormu onu kontrol et başka bir bilgisayarda.cd de sorun yoksa biosta büyük ihtimal bir sorn olabilir.

kalamata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar cd sağlam kontrol edildi önerileriniz için tşk'ler

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bellekleri yerlerinden çıkar tekrar tak.işlemciyede aynı yöntemi uygula birde öyle dene.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Forumdaki bazı lanet windowsçuların yaptığını yapmak istemem ama yapıcam zevk fln mı alıyorlar merak ediyorum bir deneyeyim diyorum :D

Arkadaş windows boş :) sana tavsiyem Ubuntu kur keyfine bak.
::):):)::):)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
@kalamata

sen windows 95 kur windows 7 çıkmış sen hala xp diyorsun

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle vistanın hdd ten önyüklemesini kaldırıp xp yi öyle kurabilirsin

onuda easybcd V1.72 sürümü olan programı kullanıp önyuklemeyi kaldırıp kurabilirsin
programın kullanımınıda google ye yaz resimli anlatımını birçok yerde bulabilirsiniz

kalamata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
naturel37 arkadaşım söylediğini deneyeceğim önerin için çok tşk ler

kalamata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
naturel37 arkadaşım dediğin programı indirdim yalnız resimli anlatımını bulamıyorum
bu konuda yardım edermisin

kuvars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EasyBCD'de Manage Bootloader/Uninstall Vista Bootloader'da Write MBR'e tıkladıkdan sonra Vista'ya format atabilirsin.

mutibest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım vistaya alış artık uğraşma hele lisanslı laptop falansa sanal hdd yi filan formatlarsın pişman olursun sonra

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
boş ver xp kurman için önce sata sürücüsü eklemen yada ahci modu kapatman gerek Ubuntu yada pardus kur rahat edersin...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@kalamata

sen windows 95 kur windows 7 çıkmış sen hala xp diyorsun
HapS herkesin bilgisayarı canavar değil örneğin benim masaüstüm 512 Mb ram var 7 kursam havaya uçar pc herhalde öyle konuşma lütfen herkesin bilgisayar özellikleri ne gerektiriyorsa onu kursun eğer benim bilgisayarım en bilimum hızda xp'de çalışıyorsa xp kurarım kimsede bana sen modadan geri kalmışsın demesin! :cool:

Edit : Adam zaten ben bilgisayardan anlamam demiş sen 7 diyorsun :)

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
HapS herkesin bilgisayarı canavar değil örneğin benim masaüstüm 512 Mb ram var 7 kursam havaya uçar pc herhalde öyle konuşma lütfen herkesin bilgisayar özellikleri ne gerektiriyorsa onu kursun eğer benim bilgisayarım en bilimum hızda xp'de çalışıyorsa xp kurarım kimsede bana sen modadan geri kalmışsın demesin! :cool:

Edit : Adam zaten ben bilgisayardan anlamam demiş sen 7 diyorsun :)
ben 512MB ram ve onboard ekrankartlı sisteme windows seven 64BT kurdum gayet performanslı çalıştı... anakart asrock i945GZ idi ram v-data 512MB 667mhz işlemci Pentium D 820 2.80GHZ bence sende kurabilirsin ancak pahalı bir yatırım olacağından xp daha iyi olabilir... ve seven xp gibi basit değil... öğretmek gerekir...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben 512MB ram ve onboard ekrankartlı sisteme windows seven 64BT kurdum gayet performanslı çalıştı... anakart asrock i945GZ idi ram v-data 512MB 667mhz işlemci Pentium D 820 2.80GHZ bence sende kurabilirsin ancak pahalı bir yatırım olacağından xp daha iyi olabilir... ve seven xp gibi basit değil... öğretmek gerekir...
Tamamda peki ekran kartı ve diğer kartlar kaldıracakmı bakalım? Kasa taa 2001 den kalma buna ne diceksin? Pardus'u kaldırır ama bak :) ama ondada herşeyi yapamıyorsun yoksa güzel ama mejbur xp ye takıldık kaldık bir ara vista kurayım dedim daha kurulum başlamadan dondu kaldı benim kastetmek istediğim bu tamam :sleep: :rolleyes:

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
2001 ve öncesi xp ile devam etsin seven, vista eskilere pek iyi gelmez yolda kalır... eski deyince 2005 filan olur demiştim... ve xp için sp1 üzerine çıkmasın sorun olabilir...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Tamamda peki ekran kartı ve diğer kartlar kaldıracakmı bakalım? Kasa taa 2001 den kalma buna ne diceksin? Pardus'u kaldırır ama bak :) ama ondada herşeyi yapamıyorsun yoksa güzel ama mejbur xp ye takıldık kaldık bir ara vista kurayım dedim daha kurulum başlamadan dondu kaldı benim kastetmek istediğim bu tamam :sleep: :rolleyes:

sen neyi yapamadıgını söyle bende sana nasıl yapacagını anlatayım =) yok öyle linuxta sunu yapamıyorum diye birsey =) hersey yapılıyor artık.. .net bile derlenebilirken sen kalkmıs linuxta sunu yapamıyorum bunu yapamıyorum diyorsun =) ama olmaz ki.... =)))