Xp ses sorunu

pesimist86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar..

pc ye format attım ses kartı driver ını yükledim ( realtek AC 97 )fakat pc den ses gelmiyor..Messenger da arkadaşımla görüntülü konuşma yaparken karşı taraf sesimi duyuyor ama pc de oyun oynarken yada videoları izlerken tık yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
pc her AC97 tanımaz pc ni güvenlik moda başlat oradan tüm yüklediğin AC97 ses driver kaldır program eklede kaldır uygun olan AC97 driver bul yeniden yükle calışır bu tür sorunlar cok geldi bana aynı bu şekilde hal etim kesin cözüm bu anakart modelini verirsen bana sana uygun driver bulub link verim

pesimist86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakart modelini nasıl öğrenebilirim bilmiyorum :S fakat dediğin güvenli mod olayını bi deneyeyim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bilgisayarında başka hoparlör çıkışı varsa oraya tak hoparlörü

pesimist86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CPU Türü AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+

anakartta yazan bu güvenli modda sildim driver ı pc yi yenıden baslattıgımda yeni donanım bulundu diyor

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sen ankartın ismini bak bana sana örnek verim örnek:BIOSSTAR G31 M7 TE VE YAZA GİGABYTE GA-945MC YAZAR bu şekilde yazar anakartın üzerinde

pesimist86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakart Adı Gigabyte GA-K8VM800M v2 ymiş dostum kusura bakma

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar..

pc ye format attım ses kartı driver ını yükledim ( realtek AC 97 )fakat pc den ses gelmiyor..Messenger da arkadaşımla görüntülü konuşma yaparken karşı taraf sesimi duyuyor ama pc de oyun oynarken yada videoları izlerken tık yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
İşletim sistemin nedir ?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-k8vm800m_2x/download/

[TABLE="class: tblborder tbl_driver, align: center"]
[TR="class: midborderline"]
[/TR]
[TR]
[TD]Realtek AC97 Driver OS:Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows[SUP]®[/SUP] XP, Windows[SUP]®[/SUP] XP 64bit [/TD]
[TD]5.10.00.6160[/TD]
[TD]20.3 Mb[/TD]
[TD]19/12/2006[/TD]
[TD="class: downlink"] Asya China Amerika Avrupa Avrupa (Rusya): FTP / HTTP[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

FTP sağtıkla burda yeni pencereden ac de hemen driver gelir indir

Bak bunu indir link gir Ses Desteği yazan yerdekini indir

pesimist86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IThelp teşekkürler zaman ayırdığın ve yardımcı olduğun için şuanda indiriyorum
islamzeki işletim sistemi xp

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 19:58 ----------

olmadı yine ses çıkmıyor camdan atmayı düşünüyorum pc yi :) artık

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

Aygıt Yöneticisi - Diğer Aygıtlar - Çoklu ortam Ses Denetleyicisi üzerinde Soru işareti ve ünlem işareti var sürücü güncellenmiyor bi türlü sanırım sorun bu :S

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
maçtan sonra yardımcı olurum....

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
:bored: slm format attım ses yok + ses driver 'de yok nasıl olcak bu ses driver işi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a kardeşlerim benim pc ye yeni formatladım xp 2010 ses aygıtı yok diye hopallördede bi sorun yok neden acaba yardımcı olurmusun admın kardeşim ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anakart Adı Asus P4V800-X / P4V8X-X ses yok :S bilgisayarınızda ses aygıtı olamaya bilir felan diyor .s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anakart Adı Asus A7V8X-MX SE yardım ederseniz memnun olurum ses yok yeni format attım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarima eski kasa taktim ve ses girişlerini taktim ama ses yok arkadan yeşil soketi oynadimda cizirti oluşuyor ama ses gelmiyor

ithelp kardeşim yardimci olursan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Slim driver yükleyin o pcnize uygun drivirleri bulup kendi otomatik indirecektir :wink: