PC MERAKLISI
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar ben başkasının yaptıgı bir kalıtımsız xp kullanıyodum ama bazgzı sorunlarından dolayı kendi kalıtımsızımı yapıp kurmaya karar verdim
kendi kalıtımsız xp cd mi oluşturduktan sonra format atarken biçimlendirdikten sonra windows dosyalarının kopyalarken viaraid dosyalarını kopyalanamıyor dedi(raid kullanmıyorum) bende orjinal bir xp cd si takıp yeniden denedim ama aynı hatayı verdi :wacko:
tekrar başkasının yaptıgı cd yi takıp denedigimde normal bi şekilde kuruldu(onda tüm sata disklerin destegi var) ama ben kendi yaptıgım veya orjinal olan cd yi kurmak istiyorum
şimdiye kadar en az 30 kere format attım ama böyle bi hatayı ilk defa görüyorum
via destekli iyi bir sata driver ı varmıdır varsa link verebilirmisiniz
kendi kalıtımsız xp cd mi oluşturduktan sonra format atarken biçimlendirdikten sonra windows dosyalarının kopyalarken viaraid dosyalarını kopyalanamıyor dedi(raid kullanmıyorum) bende orjinal bir xp cd si takıp yeniden denedim ama aynı hatayı verdi :wacko:
tekrar başkasının yaptıgı cd yi takıp denedigimde normal bi şekilde kuruldu(onda tüm sata disklerin destegi var) ama ben kendi yaptıgım veya orjinal olan cd yi kurmak istiyorum
şimdiye kadar en az 30 kere format attım ama böyle bi hatayı ilk defa görüyorum
via destekli iyi bir sata driver ı varmıdır varsa link verebilirmisiniz