Xp Professional cd sine update entegre etme

ekorkmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar

Windows xp kurulumu sonrasında update işlemi yaparken sürekli zaman kaybediyorum. bu nedenden dolayı tüm windows update dosyalarını indirdim fakat bunları nasıl xp cd sine entegre ederim. Nlite ile denedim fakat olmadı yada beceremedim. şimdiden teşekkürler

refikilhan

Freedom of meetups, no obligations
Cezalı
Reaksiyon puanı
38
Linkteki paylaşımınızı inceledim,teşekkür ederim,güzel olmuş,ancak bir sorum olacak:
Bu paylaşımı sizmi yaptınız yoksa alıntımı,Eğer siz yaptıysanız sizden öğrenecek çok şeyim var ve inşallah yardım edersiniz.
Zira benim sorunum Netframework ve windows jive messenger katılımsız yapmak.aslında boyutu normalden biraz büyük olsada yapıyorum,çalışıyor ama addon olunca CD de açılmıyor.
Saygılarımla...

Reaksiyon puanı
2,148
Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim,güzel olmuş,ancak bir sorum olacak:
Bu paylaşımı sizmi yaptınız yoksa alıntımı,Eğer siz yaptıysanız sizden öğrenecek çok şeyim var ve inşallah yardım edersiniz.
Zira benim sorunum Netframework ve windows jive messenger katılımsız yapmak.aslında boyutu normalden biraz büyük olsada yapıyorum,çalışıyor ama addon olunca CD de açılmıyor.
Saygılarımla...

katılımsız işleri için falan tnctr ye bak

refikilhan

Freedom of meetups, no obligations
Cezalı
Reaksiyon puanı
38
Kardeş zaten herşeyi ordan öğrendim ben cd entegre edebiliyorum (Herşeyiyle) sadece Netframework ve messenger hariç bunları hazır almak istemiyorum A dan Z ye benim yaptığım olmalı. tnctr deki ustalar bir dereceye kadar yardım ediyor, ve benim istediğimse en zor olanı ,
Onlar sanırım en zorun tekeli olmak arzusundalar bu konudaki sorularım aylarca cevapsız kalıyor,Birde WinCert.net var oradada öyle yapması anlatmasından daha kolay diyorlar.
Saygılarımla...