Xp hardiskimin tamamını görmüyor!!!!

h@ci_^^_$@kir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben yeni bir pc aldım.vistayı kurarken 320gblık hardiskimin tamamını görüyor.xpyi kurmak istedigimde 130gb die görüyor. :(sorun ne ile alakalıdır.yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nedeni farklı olabilir HDD nin kapasitesi arkasındaki Jumper lar ile Sınırlandırılmış olabilir 130gb nın üzerini henüz biçimlendirmemiş olabilirsin

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Patch i vardı, bakıyorum

h@ci_^^_$@kir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vistayı kurarken bicimlendirmistm.ztn vistayı kurmadan önce xpyi kurmaya kalktım yine aynı sorunla karsılastım

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
h@ci_^^_$@kir dedi ki:
ikxan patch i bulabildi mi?*

Bende vardi ama DVD lerde bulamadim :(
ilk]http://www.48bitlba.com/enablebiglbatool.htm[/url]

bu]http://support.microsoft.com/kb/303013/tr[/url]

kusura bakma dosyayi hangi dvd de oldugunu bulamadim :(

h@ci_^^_$@kir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli deil tesekkrler.simdi bunları ne yapacam ben anlatırmısınız.baska forumlarda okudum xp ler 130 dan fazlasını göremiyormus oyzden xp service pack2 yi kurarsanız bir problem kalmaz dio senin bu konuda ki görüslerini alabilrmiyim

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sana kalmış Sp2 kurmak, ilk verdiğim linkle o programı indirirsen hdd nin tamamını görebilcen. İkinci linkteki aynı şey ama programla değilde birkaç registry girdisi , porgramın yaptığını yapıyor. Ben genede Sp2 yüklemeni öneririm, bazı programlar sp2 olmadan çalışmıyor tabii hangi programları kullanacağına bağlı.

SneakerSnack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios update ile görürsün, ya da denetim masasından yönetimsel araçlara gir ordan bilgisayar yönetimi de, depolama ya tıkla, orda görüyosa görüyordur, yoksa biostan dolayı görmüodur

h@ci_^^_$@kir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolsın problemi cözdk sp2 li xpyi kurunca hepsini gördü (&)