XP açılış sorunu

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
selam arkadaşlar bilgisayarııma pardus2008 yüklemiştim ve xp birlikte kullanıyordum ve pc açılışında pardus öntanımlı ekranı gelip işletim sistemelrinden birini seçip pc mi açıyorum.....daha sonra pardus2008 kaldırmaya karar verdim ve Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kullanarak hem böldüğüm diskleri birleştirip hemde pardusu kaldırdım.....buraya kadar herşey normaldi ama sorun şimdi pardus öntanımlı ekranın kalkması yerine Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kendi reklamını koymuş
icon_biggrin.gif
ve ben şimdi tek işletim sistemi olan pc'imde xp okeyleyipte giriyorum...şimdi ben sorunu nasıl çözerim.....arkadaşlar yardımlrınızı bekliyorum

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
pardus hdd nin dosya uzantısını değiştiriyor ntfs olmadığı için açılmıyordur bende de aynı sorun vardı format attım

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
pardus hdd nin dosya uzantısını değiştiriyor ntfs olmadığı için açılmıyordur bende de aynı sorun vardı format attım

hocam pardusu kaldırdım, böldüğüm hdd tekrar birleştirdim yani tekrar eski haline getirdim pardus eser kalmadı pcde, tek sorun işletim sistemleri listesinde pardus reklamı varken şimdi pardusu kaldırttığım pro. reklamı var :D
14082008271km9.jpg