30 Mayıs 2020 #1 R ritaly Öğrenci Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 19 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 22 arkadaslar yakin bi vakitte xiomi mi 8 se aldim yapmam gereken herhangi birsey varmi yoksa aldigim gibi kullaniyimmi?
arkadaslar yakin bi vakitte xiomi mi 8 se aldim yapmam gereken herhangi birsey varmi yoksa aldigim gibi kullaniyimmi?
30 Mayıs 2020 #2 H Hafiyye-iAbdülhamid-iSani Doçent Cezalı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 918 Reaksiyon puanı 1,130 Puanları 93 ritaly dedi ki: arkadaslar yakin bi vakitte xiomi mi 8 se aldim yapmam gereken herhangi birsey varmi yoksa aldigim gibi kullaniyimmi? Genişletmek için tıkla ... Dil ve giriş ayarlarını Google hesaplarını falan yap Bu arada IMEI atılmış mı bir bak. IMEI kısmı çok önemli
ritaly dedi ki: arkadaslar yakin bi vakitte xiomi mi 8 se aldim yapmam gereken herhangi birsey varmi yoksa aldigim gibi kullaniyimmi? Genişletmek için tıkla ... Dil ve giriş ayarlarını Google hesaplarını falan yap Bu arada IMEI atılmış mı bir bak. IMEI kısmı çok önemli