Xiaomi'nin en güçlü ve Android kanadının da en güçlülerinden olacak olan Mi 11, 28 Aralık saat 14:30'da tanıtılacak.
Cihaz için şu an kesin olarak bilinen Qualcomm'un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 888'den güç aldığı.
Beklentim arayüz ve kamera yazılımının çok iyi bir seviyeye getirilmesi ve hem normal hemde pro modelin kamerasında ois olması.Ekli dosyayı görüntüle 129980
Xiaomi'nin en güçlü ve Android kanadının da en güçlülerinden olacak olan Mi 11, 28 Aralık saat 14:30'da tanıtılacak.
Cihaz için şu an kesin olarak bilinen Qualcomm'un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 888'den güç aldığı.
Bana da öyle geliyor.Ve şarj aleti kalkar.
Ekli dosyayı görüntüle 130545
Kesinlikle. Exynos 2100 zaten artık sıkıntılı bir işlemci değil. Geri kalan her şeyde de Samsung önde olduğu için S21 daha mantıklı olacaktır. Tahminim de yakın fiyatlarda olacaklardır.Bu modeli almak yerine çıkacak olan S21 tercih edilse daha mantıklı olur.
Evet zaten samsung yüksek fiyatlardan çıkarmayı sevmiyor sadece Türkiyede bu kadar pahalıKesinlikle. Exynos 2100 zaten artık sıkıntılı bir işlemci değil. Geri kalan her şeyde de Samsung önde olduğu için S21 daha mantıklı olacaktır. Tahminim de yakın fiyatlarda olacaklardır.
Hayır aslında Samsung da yüksek fiyatlı, S20 Ultra 1400 dolar idi. Note 20 Ultra ise 1300 dolar. Ama Xiami Mi 11'e 1000 dolarvermek yerine Samsung S21 Ultra'ya 1400 dolar vermek daha amntıklı.Evet zaten samsung yüksek fiyatlardan çıkarmayı sevmiyor sadece Türkiyede bu kadar pahalı
Türkiye yabancı ülkelere göre daha pahalı o anlamda dedimHayır aslında Samsung da yüksek fiyatlı, S20 Ultra 1400 dolar idi. Note 20 Ultra ise 1300 dolar. Ama Xiami Mi 11'e 1000 dolarvermek yerine Samsung S21 Ultra'ya 1400 dolar vermek daha amntıklı.
Çevreci markaların artıyor olması ne güzel (!) ?Gerçekten de kutu içinden şarj aletini çıkarmışlar. Bir de Apple ile dalga geçmişlerdi...
Ekli dosyayı görüntüle 130671
Sorma. Hepsi bir anda çevreci kesildi...Çevreci markaların artıyor olması ne güzel (!) ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi , Apple'ın çakması deyince kızıyorlar. Tasarımı , arayüzü , hatta kutu içeriği bile Apple'dan kopyalamaktan çekinmiyorlar. Fakat fanboylara bakarsan Xiaomi > allGerçekten de kutu içinden şarj aletini çıkarmışlar. Bir de Apple ile dalga geçmişlerdi...
Ekli dosyayı görüntüle 130671
Cidden burada önce dalga geçip sonra çakması olduğu için aynısını yapmasına değil de Apple'ın bahanesine mi gülüyorsunuz?Çevreci markaların artıyor olması ne güzel (!) ?
Cidden burada önce dalga geçip sonra çakması olduğu için aynısını yapmasına değil de Apple'ın bahanesine mi gülüyorsunuz?Çevreci markaların artıyor olması ne güzel (!) ?
Cidden burada önce dalga geçip sonra çakması olduğu için aynısını yapmasına değil de Apple'ın bahanesine mi gülüyorsunuz?
Çok sevdiğiniz Apple'a bir şey söylemedim burada sakin hemen bir savunmaya geçiyorsun.Cidden burada önce dalga geçip sonra çakması olduğu için aynısını yapmasına değil de Apple'ın bahanesine mi gülüyorsunuz?
Xioami fanatiklerinin Xiaomi her Apple çakması olduğunu gösteren bir şey yaptığında savunması Apple ile dalga geçmek mi?Çok sevdiğiniz Apple'a bir şey söylemedim burada sakin hemen bir savunmaya geçiyorsun.
Bencede oyle ama tasarımı konusunda size katılmıyorumXiaomi , Apple'ın çakması deyince kızıyorlar. Tasarımı , arayüzü , hatta kutu içeriği bile Apple'dan kopyalamaktan çekinmiyorlar. Fakat fanboylara bakarsan Xiaomi > all
iPhone X den sonra çıkan Mi 8 ve Note 6 Pro?Bencede oyle ama tasarımı konusunda size katılmıyorum
Evet onlar öyleydi ama şimdiki modellerde görmüyorum hiç iphone a benzetildiğiiPhone X den sonra çıkan Mi 8 ve Note 6 Pro?
Öyle bir model olacak mı acaba? Ben de hiçbir sızıntı görmedim şu ana kadar. Ama dediğiniz gibi donanım açısından oldukça güçlü bir cihaz.Ekran ve ses konusunda piyasanın en iyilerinden olacağını düşünüyorum ama merak ettiğim Pro'dan hiç haber yok bugünkü lansmanda tanıtılmayacak galiba.
Olur da bence şimdi görmeyeceğiz büyük ihtimalle Pro mart, nisan gibi tanıtılacak.Öyle bir model olacak mı acaba? Ben de hiçbir sızıntı görmedim şu ana kadar. Ama dediğiniz gibi donanım açısından oldukça güçlü bir cihaz.