Xiaomi Türkiye garantisi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drocco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
2-3 ay önce sizlerin tavsiyesiyle bu telefonu aşağıdaki linkten 2239 TL ye almıştım.

Sorum şu telefonun başına birşey geldiğinde 2 yıl garantisi olduğu için ne yapmam lazım. Küçük bir kağıt var xiaomi garanti belgesi yazıyor. Teknik servisler falan var adresler Ankara İzmir İstanbul gibi büyükşehirlerde. Bide e-fatura var e-mail olarak geldi oda duruyor?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hepsiburada üzerinden aldıysanız sorun olunca onlarla iletişime geçiyorsunuz, HB kendi iletiyor yetkili servise zaten. Bazen bizi ilgilenmiyoruz diyor. O zaman da resmi sitedeki numaralardan veya kitapçıktaki size yakın olan servislerden biriyle iletişime geçebilirsiniz.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Hepsiburada üzerinden aldıysanız sorun olunca onlarla iletişime geçiyorsunuz, HB kendi iletiyor yetkili servise zaten. Bazen bizi ilgilenmiyoruz diyor. O zaman da resmi sitedeki numaralardan veya kitapçıktaki size yakın olan servislerden biriyle iletişime geçebilirsiniz.
Garanti belgesindeki servislerden birine garantisi ve faturayla birlikte gittiğim zaman yardımcı olurlar sanırım öyle mi oluyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Garanti belgesindeki servislerden birine garantisi ve faturayla birlikte gittiğim zaman yardımcı olurlar sanırım öyle mi oluyor
Yaşadığınız şehirde varsa, fatura ve garanti belgesi ile gittiğiniz zaman yardımcı olacaklardır. Eğer yaşadığınız şehirde yoksa, kargo ile gönderiyorsunuz.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Yaşadığınız şehirde varsa, fatura ve garanti belgesi ile gittiğiniz zaman yardımcı olacaklardır. Eğer yaşadığınız şehirde yoksa, kargo ile gönderiyorsunuz.
Tamam anladım saolasın.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Mi 9 Lite kullandım. Aldığımda araştırmıştım. Evofone’un Karaköy’deki teknik servisi ve Genpa teknik servisleri ilgileniyordu. Yanlışım varsa, düzeltin.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Xiaomi Türkiye Garantili telefonların garanti servisleri Xiaomi'nin aşağıdaki sitesinde belirtilmiştir:

Eğer telefonunuz Xiaomi Türkiye Garantili ise EVOFONE, GENPA ve OUNO Teknik Servislerinden herhangi birisine yaptırabilirsiniz.

Telefonunuzu götürmeden önce götüreceğiniz teknik servisi arayıp IMEI üzerinden garanti sorgulaması yaptırmanızda fayda var.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Xiaomi Türkiye Garantili telefonların garanti servisleri Xiaomi'nin aşağıdaki sitesinde belirtilmiştir:

Eğer telefonunuz Xiaomi Türkiye Garantili ise EVOFONE, GENPA ve OUNO Teknik Servislerinden herhangi birisine yaptırabilirsiniz.

Telefonunuzu götürmeden önce götüreceğiniz teknik servisi arayıp IMEI üzerinden garanti sorgulaması yaptırmanızda fayda var.
Anladım evet teşekkür ederim.