Telefonu elime alıyorum, açıyorum. Geri kapanıyor. Yine açıyorum. 2 saat yeniden başlatıyor. Açıyorum. Saçma sapan uygulamaları açıyor. Bu telefona ne yapmalıyım?
Virus girmis olabilirTelefonu elime alıyorum, açıyorum. Geri kapanıyor. Yine açıyorum. 2 saat yeniden başlatıyor. Açıyorum. Saçma sapan uygulamaları açıyor. Bu telefona ne yapmalıyım?
Bu Yazılımsal bir sorun gibi duruyor. Bence bir Fabrika Ayarlarına dönderin olmazsa format düzeltecektirBen elim ıslakken ellemiştim. Ondan olabilir mi?
Sıfırlamadan önce nasıl Mi Hesabımdan nasıl çıkış yapacağım?Bu Yazılımsal bir sorun gibi duruyor. Bence bir Fabrika Ayarlarına dönderin olmazsa format düzeltecektir
Hocam hiç çıkış yapmadım bilmiyorum.Sıfırlamadan önce nasıl Mi Hesabımdan nasıl çıkış yapacağım?
Format at ama once kendin kapatman gerek telefonu youtube da videoları var onlari izle at düzelmezse tanıdık telefoncuya yada garantiye (varsa) gönderTelefonu elime alıyorum, açıyorum. Geri kapanıyor. Yine açıyorum. 2 saat yeniden başlatıyor. Açıyorum. Saçma sapan uygulamaları açıyor. Bu telefona ne yapmalıyım?
Redmi Note 8.İlk önce hoşgeldin.
Xiaomi telefonların yazılımları çok sorunlu oluyor.Senin telefon hatırladığım kadarıyla Redmi Note 7'idi o telefon dahada sorunlu bir model.İlk önce telefonunu sıfırla daha devam ederse telefonuna Rom kurmaktan başka seçeneğin yok.