erenalisen
Doçent
SD kartı çıkarıp indirmeyi deneyin brawlhalla bende oynuyorum onda bu olay var maalesefKaldırdım tekrar indire bastım hata verdi. Ne yapabilirim ? Format mı atıyım?
SD kartı çıkarıp indirmeyi deneyin brawlhalla bende oynuyorum onda bu olay var maalesefKaldırdım tekrar indire bastım hata verdi. Ne yapabilirim ? Format mı atıyım?
SD kartı çıkarıp indirmeyi deneyin brawlhalla bende oynuyorum onda bu olay var maalesef
Bilgisayar varmı?@seneren hocam ben yaptım fakat artık wp de görüntüleri fotoğrafları ve SS leri kaydetmiyor eski haline nasıl getirebiliriz
aynı yöntemin tam tersini yaparak eski haline döndürebilirsiniz@seneren hocam ben yaptım fakat artık wp de görüntüleri fotoğrafları ve SS leri kaydetmiyor eski haline nasıl getirebiliriz
Şey biraz geç oldu ama yinede söyleyeyim benim telefonum Xiaomi redmi note 8 pro ve bende dahili depolama göster yerine depolama ayarları yazıyor ve oraya tıkladığımda beni uygulamadan atıyor bunu bir kaç uygulamadada denedim sonuç yine aynıBu şekilde yapabilirsiniz bir sorunuz olursa daha farklı cevap veririm
Şey benim telefonum rootlu ve SD kartım 130 mb/sn acaba bunu nasıl yapabilirimRoot ile yapılır. Eski bir teknik olan root atma ve üzerine Titanium Backup uygulamasını yükleyerek istediğiniz uygulamayı sd karta taşıyabilirsiniz. Bu telefonlara root atmak ayrı bir külfet olmakla birlikte garantiyi devre dışı bıraktığını da gözardı etmeyelim.
Ayrıca sd kartın veri yazma hızının yüksek olmasına (en az 90mb/s olmalı) dikkat edelim.