TeknoTakip
Doçent
aşağıya bakarsan sağlık diye kısım var oradan bakacaksın birkaç gün sonraEkli dosyayı görüntüle 116809
Mesaj otomatik birleştirildi:
Accubatery indirdim pili %80 e kadar şarj edin diyor %100 şarj edince batarya aşiniyormus
aşağıya bakarsan sağlık diye kısım var oradan bakacaksın birkaç gün sonraEkli dosyayı görüntüle 116809
Accubatery indirdim pili %80 e kadar şarj edin diyor %100 şarj edince batarya aşiniyormus
Saat olarak yazması lazım benim attığım ss gibi güvenlik kısmı güncel mi ayarlardan güncelle değilse.
Tamamdıraşağıya bakarsan sağlık diye kısım var oradan bakacaksın birkaç gün sonra
Bu şekilde değil, benim attığım sse bak onun gibi saat yazması lazım üstte.
Şuan yazıyor sağlık durumu %94 müş garantiye vereyimmiaşağıya bakarsan sağlık diye kısım var oradan bakacaksın birkaç gün sonra
Yükledim sağlık durumu %94 diyoraccubatery i yükle o söyler sana
sana outlet ürün yollamışlar. kaça almıştın?Şuan yazıyor sağlık durumu %94 müş garantiye vereyimmi
Yükledim sağlık durumu %94 diyor
3200 tlsana outlet ürün yollamışlar. kaça almıştın?
Outlet ne demeksana outlet ürün yollamışlar. kaça almıştın?
internetten aldın değil mi? yani fiziksel bi şekilde falan almadın dimi3200 tl
Outlet ne demek
Sinirlerim bozilmaya başladı valla ya duvarı yumruklicam şimdi
Outlet ucuz demek. Telefonu kullandıkça pilin oturması lazım ama 1 haftada %6 kayıp fazla.3200 tl
Outlet ne demek
Sinirlerim bozilmaya başladı valla ya duvarı yumruklicam şimdi
Hayır internetten değil Türk Telekom mağazasından aldım.internetten aldın değil mi? yani fiziksel bi şekilde falan almadın dimi
Teşhir ürünü değildir inşallah.Hayır internetten değil Türk Telekom mağazasından aldım.
Özür dilerim biraz yaşım küçükde teşhir nedemekTeşhir ürünü değildir inşallah.
Türk telekom mağazasına gittiğinde telefonları görüyorsun eline alıp test vs ediyorsun ya diğer insanların da incelemesi için, o teşhir ürünü oluyor.Özür dilerim biraz yaşım küçükde teşhir nedemek
Durun bir dakika biz telefonu alırken adam 3400 dedi biz 3200 olurmu dedik adam bize göstermek için verdiği kutuyu götürüp yeni bu kutu getirdi acaba 2.elmi getirdi????Teşhir ürünü değildir inşallah.
Durun bir dakika biz telefonu alırken adam 3400 dedi biz 3200 olurmu dedik adam bize göstermek için verdiği kutuyu götürüp yeni bu kutu getirdi acaba 2.elmi getirdi????Türk telekom mağazasına gittiğinde telefonları görüyorsun eline alıp test vs ediyorsun ya diğer insanların da incelemesi için, o teşhir ürünü oluyor.
Durun bir dakika biz telefonu alırken adam 3400 dedi biz 3200 olurmu dedik adam bize göstermek için verdiği kutuyu götürüp yeni bu kutu getirdi acaba 2.elmi getirdi????internetten aldın değil mi? yani fiziksel bi şekilde falan almadın dimi
Bilemem.Durun bir dakika biz telefonu alırken adam 3400 dedi biz 3200 olurmu dedik adam bize göstermek için verdiği kutuyu götürüp yeni bu kutu getirdi acaba 2.elmi getirdi????
Durun bir dakika biz telefonu alırken adam 3400 dedi biz 3200 olurmu dedik adam bize göstermek için verdiği kutuyu götürüp yeni bu kutu getirdi acaba 2.elmi getirdi????
Ne yapicam şimdiBilemem.
Orasını da siz biliceksiniz.
Garantiye göndereceksiniz yada değişim isteyeceksiniz.Ne yapicam şimdi
2.el değildir. Garantiye ver bence.Ne yapicam şimdi
bence outlet ürün. ilk hatanız mağazadan almanız. 2. hatanız ise çok daha uygun fiyata almayı normal bulmanızNe yapicam şimdi
Aynı sorun bende yaşamıştım RN 8P'de. 1.5 hafta sonra çok daha iyi bir batarya performansı oluyor.Bataryada sorun olabilir, garantiye yollamanız da fayda var.
bu çocuk outlet ürün almış ve accubatery uygulamasında batarya sağlığı %94 görünüyor. anormal bir şeyler var boş umut vermeyin çocuğaAynı sorun bende yaşamıştım RN 8P'de. 1.5 hafta sonra çok daha iyi bir batarya performansı oluyor.
Outlet ise normal.bu çocuk outlet ürün almış ve accubatery uygulamasında batarya sağlığı %94 görünüyor. anormal bir şeyler var boş umut vermeyin çocuğa
Bence de. Kendisi almaya kalksa 3000TL'ye alabilirdi.bu çocuk outlet ürün almış ve accubatery uygulamasında batarya sağlığı %94 görünüyor. anormal bir şeyler var boş umut vermeyin çocuğa
internetten almayanları hiçbir zaman anlayamayacağım. milyonlarca insan kullanıyor ve %99 memnun bu insanlar. niye inatla fiziksel mağazaya gidip kazıklanırlar kiBence de. Kendisi almaya kalksa 3000TL'ye alabilirdi.
Değil mi? İnsanlar ısrarla güvenli olmadığını söylüyor.internetten almayanları hiçbir zaman anlayamayacağım. milyonlarca insan kullanıyor ve %99 memnun bu insanlar. niye inatla fiziksel mağazaya gidip kazıklanırlar ki
hepimizin satıcının tanıdığı olup dolandırılmalarını istediğimizi sanıyorlar bence.Değil mi? İnsanlar ısrarla güvenli olmadığını söylüyor.
Eskiden oluyordu ya salatalık gönderiyorlardı veya teşhir ürünleri vs. tabiii bunlar güvenli olmayan yerlerde oluyordu. Şimdi de öyle olacak sanıyorlar.hepimizin satıcının tanıdığı olup dolandırılmalarını istediğimizi sanıyorlar bence.