• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xiaomi Redmi Note 8 (4/64) - General Mobile 9 Pro D

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm yerli olmasından dolayı gm'den yana. Ama görüşlerinizi almak istiyorum.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm yerli olmasından dolayı gm'den yana. Ama görüşlerinizi almak istiyorum.
RN8 tabiki soru da soru olsa keşke GM'den uzak dur kardeş tavsiye etmiyorum tamam özelliklerine göre fiyatı uygun olabilir stereo hoparlörü olabilir ama RN8'in daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Gm 9 pro iyi bir cihaz,fiyatına göre efsanedir kendisi.F/P olarak rn8 i geçiyor.Ben olsam RN8 alırım çünkü GM 9 pronun üstün olduğu ya kar beni kendisine çekmiyor.(Stereo hoperlor,amoled ekran,teknolojik olarak daha fazla özellik barindirmasi USB 3.1 vs.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

RN8 tabiki soru da soru olsa keşke GM'den uzak dur kardeş tavsiye etmiyorum tamam özelliklerine göre fiyatı uygun olabilir stereo hoparlörü olabilir ama RN8'in daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
General Mobile in bu modelinde bir sorun yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Yerli olmasını boş verin insanları böyle böyle kandırıyorlar. RN8 Pro çok daha iyi bir tercih olur. Android One ile çalışmasına rağmen çoğu firmadan geç güncelleme alıyor GM telefonları.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
GM 9 Pro gayet güzel bir cihaz. Ancak bence Redmi Note 8 al o da iyi.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Her ikisini de alırsan memnun olursun, ses faktörü senin için önemli ise gm 9 Pro’ performans faktörü senin için önemli ise RN8 al derim (çok farklari olduğunu düşünmüyorum ama RN8’in kullanım omru de performansı da daha iyi, GM 9 Pro’nun çok iyi hoparlörü+ses çıkışı+kulaklığı var)

ve gm 9 pro’nun ekranı amoled panel ilen rn8 ips panel

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Gm 9 pro iyi bir cihaz,fiyatına göre efsanedir kendisi.F/P olarak rn8 i geçiyor.Ben olsam RN8 alırım çünkü GM 9 pronun üstün olduğu ya kar beni kendisine çekmiyor.(Stereo hoperlor,amoled ekran,teknolojik olarak daha fazla özellik barindirmasi USB 3.1 vs.)

General Mobile in bu modelinde bir sorun yok.
O hiç belli olmaz

Yazan Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Xiaomi Redmi Note 8 almanız daha iyi olacaktır. General Mobile GM 9 Pro da güzel cihaz ama markaya güvenim yok. Elimizdeki General Mobile 4G modeli 1,5 yıl sonra çöp olmaya başladı. Anakart problemi var sanırım, şarjı hiç dayanmıyor.

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar yorumlara bakarak ve çok telefon kullanmış bir arkadaşımın da fikrini alarak, hepsiburada sitesinden Redmi Note 8 siparişi verdim.

Hayırlısı olsun. Teşekkürler yorumlarınız için.