pisiko_212
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm yerli olmasından dolayı gm'den yana. Ama görüşlerinizi almak istiyorum.
RN8 tabiki soru da soru olsa keşke GM'den uzak dur kardeş tavsiye etmiyorum tamam özelliklerine göre fiyatı uygun olabilir stereo hoparlörü olabilir ama RN8'in daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyorArkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm yerli olmasından dolayı gm'den yana. Ama görüşlerinizi almak istiyorum.
General Mobile in bu modelinde bir sorun yok.RN8 tabiki soru da soru olsa keşke GM'den uzak dur kardeş tavsiye etmiyorum tamam özelliklerine göre fiyatı uygun olabilir stereo hoparlörü olabilir ama RN8'in daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
O hiç belli olmazGm 9 pro iyi bir cihaz,fiyatına göre efsanedir kendisi.F/P olarak rn8 i geçiyor.Ben olsam RN8 alırım çünkü GM 9 pronun üstün olduğu ya kar beni kendisine çekmiyor.(Stereo hoperlor,amoled ekran,teknolojik olarak daha fazla özellik barindirmasi USB 3.1 vs.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
General Mobile in bu modelinde bir sorun yok.
RN8 tabi ki ve indirimde şu anda haberiniz olsun.Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Gönlüm yerli olmasından dolayı gm'den yana. Ama görüşlerinizi almak istiyorum.