Beklentim daha çok kamera yönünde zaten. Yorumunuz için teşekkürlerOrtalama bir işlemcisi var. Oyunsuz iyi bir kullanım sunar. Ama kamerası iyi.
Telefon hakkında net bilgiye ulaşmak için tıklayınız:Beklentim daha çok kamera yönünde zaten. Yorumunuz için teşekkürler.
Merhaba.5000 TL sıfır ayarında sizce alınır mı
Beklentim:kamerasının ve işlemcisinin iyi olması ve pek oyun oynanmayacak uzun yıllar götürmesini bekliyorum
Sonuncusu hariç bende aynı şeyler gördüm incelemelerde ama amoled ekran genel olarak beğenilmiş ayrıca ekranları hep en düşük ışık seviyesinde kullanıyorum solgundan kastınız oysa bana sorun çıkarmazBen alacaktım vazgeçtim. Çok ama çok araştırma yaptım.
Öğrendiklerime göre;
1. İşlemcisi çok ısınıyor.
2. Gece kamerası çok kötü ve kamerası genel olarak sulu boya gibi. Çok iyi bir kalite sunmuyor.
3. Amoled ekranı iyi renkler vermiyor. Solgun duruyor ekranı. Bir de kalitesiz ya ghostlanma olması daha kolay.
Elimde kalır diye korktum almadım.
Elinde mi cihaz? Dayımda var, renkleri çok kötü.Sonuncusu hariç bende aynı şeyler gördüm incelemelerde ama amoled ekran genel olarak beğenilmiş ayrıca ekranları hep en düşük ışık seviyesinde kullanıyorum solgundan kastınız oysa bana sorun çıkarmaz
Hayır. Yarın inceleme fırsatım olacak anlaşılır o zamanElinde mi cihaz? Dayımda var, renkleri çok kötü.
İnşallah hayırlı olur. Belki güncelleme falan geldiyse sorunları giderilmiş olur. Ben takip etmeyi bıraktım uzun zamandır. Dayım almış onda baktım ama 1080p60FPS video çekme modunu bile bulamadım.Hayır. Yarın inceleme fırsatım olacak anlaşılır o zaman
Evet işlemci yönünden o daha tatmin ediciSize tavsiyem Redmi Note 9S alın kamera, işlemci, oyun ve günlük kullanım odaklı iyi bir cihaz.
S9, S10 çok iyidir vallahi ama iPhone 7'i salla.Hayir, kesinlikle 5.000 TL'ye 2. el alinmaz. iPhone 7 Plus, Galaxy S9 ve S10 modellerine bakmanız çok çok daha mantıklı olur.
7 Plus'ın, 10s'den daha iyi olacağı kesin.S9, S10 çok iyidir vallahi ama iPhone 7'i salla.
iPhone 7 Plus mı? 2016 yılında çıkmış cihazın neresi mantıklı. Uygulama desteği/iOS güncellemesi de yakında kesilir. Biraz mantıklı öneri yapalım. Bataryası 1 günü bile çıkarmaz ayrıca işlemci desen günümüze göre hem eski hemde 16nm.Hayir, kesinlikle 5.000 TL'ye 2. el alinmaz. iPhone 7 Plus, Galaxy S9 ve S10 modellerine bakmanız çok çok daha mantıklı olur.
Oyun oynanmayacaksa alınır. Fiyatına göre güzel. Kamerası iyidir, iyi götürür sahibini.5000 TL sıfır ayarında sizce alınır mı
Beklentim:kamerasının ve işlemcisinin iyi olması ve pek oyun oynanmayacak uzun yıllar götürmesini bekliyorum
Ya kardesim, kagit uzerindeki verilere bakipta sacma sapan yorum yapma. 16nm deyip gecme, A10 Fusion, G96 ve G95'den hem yapay zeka ve hem kas gucu olarak önde. Kamera ve malzeme kalitesine değinmiyorum bile, ezici üstünlüğü var bu konunda 7 Plus'ın.iPhone 7 Plus mı? 2016 yılında çıkmış cihazın neresi mantıklı. Uygulama desteği/iOS güncellemesi de yakında kesilir. Biraz mantıklı öneri yapalım. Bataryası 1 günü bile çıkarmaz ayrıca işlemci desen günümüze göre hem eski hemde 16nm.
Arkadaş gidip Redmi Note 9S alırsa, iPhone 7 al diyemezsiniz. Çünkü Note 9S kamera ve işlemci olarak Note 10S'e göre daha iyi bir cihaz.Ya kardesim, kagit uzerindeki verilere bakipta sacma sapan yorum yapma. 16nm deyip gecme, A10 Fusion, G96 ve G95'den hem yapay zeka ve hem kas gucu olarak önde. Kamera ve malzeme kalitesine değinmiyorum bile, ezici üstünlüğü var bu konunda 7 Plus'ın.
A10 Fusion, 750G dengi. 9S'de ise 720G var. Kamera ve donanim olarak 7 Plus'dan geri de... Bu arada 10S, 9S'den daha iyi.Arkadaş gidip Redmi Note 9S alırsa, iPhone 7 al diyemezsiniz. Çünkü Note 9S kamera ve işlemci olarak Note 10S'e göre daha iyi bir cihaz.
iPhone 7 Plus'ta OIS var diye kamerası iyi olmuyor. Kamera özellikleri önemli faktör. Her konuda Note 9S diyorum herşey aşağıda apaçık ortada zaten.A10 Fusion, 750G dengi. 9S'de ise 720G var. Kamera ve donanim olarak 7 Plus'dan geri de... Bu arada 10S, 9S'den daha iyi.
MP'ye bakip bir yorum yapmiyorsundur umarim. 7 Plus, X3 Pro'dan bile daha iyi bir sensore sahip. Anca GCAM ile geçebiliyor. Her konu da 9s değil, sadece hizli şarj gibi artıları olabilir. İşlemci, özellikle kamera ve malzeme kalitesi olarak 7 Plus çok daha iyi.iPhone 7 Plus'ta OIS var diye kamerası iyi olmuyor. Kamera özellikleri önemli faktör. Her konuda Note 9S diyorum herşey aşağıda apaçık ortada zaten.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/61420-436157/apple-iphone-7-plus_redmi-note-9s/
Parasına göre 7 iyi değil ki. 10s hiç olmazsa diğer özellikleri çok iyi. Parasını 7'e göre daha çok hakediyor.7 Plus'ın, 10s'den daha iyi olacağı kesin.
Aynen aynennn.Arkadaş gidip Redmi Note 9S alırsa, iPhone 7 al diyemezsiniz. Çünkü Note 9S kamera ve işlemci olarak Note 10S'e göre daha iyi bir cihaz.
Hayatınızda kaç defa kullandınız 7 veya 7 Plus'u??Parasına göre 7 iyi değil ki. 10s hiç olmazsa diğer özellikleri çok iyi. Parasını 7'e göre daha çok hakediyor.
Gereksiz tartışma yaratmayalım konudan çıkmayalım?.Aynen aynennn.
Performans hakkında gram bilgin yok, epeye bakıp bu daha iyi diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatınızda kaç defa kullandınız 7 veya 7 Plus'u??
Tabii ki. Ama epeye bakıp karşılaştırma yapanlara tahammül edemiyorum. :/Gereksiz tartışma yaratmayalım konudan çıkmayalım?.
perdormans testlerinde vs. daha geride kalıyor note 9s ten ya den yada daha düşük bende note 9s var arkadaşımda note 10s vardı 3 aylık cihaz cayır cayır yanarken benim 2.5 yıllık note 9s im adam gibi ısınmamıştı bile performans testlerindede denkler zaten tek artısı amoled ekran ki oda kalitesiz bir amoledA10 Fusion, 750G dengi. 9S'de ise 720G var. Kamera ve donanim olarak 7 Plus'dan geri de... Bu arada 10S, 9S'den daha iyi.
İşlemcisi iyi olduğu için olabilir mi?perdormans testlerinde vs. daha geride kalıyor note 9s ten ya den yada daha düşük bende note 9s var arkadaşımda note 10s vardı 3 aylık cihaz cayır cayır yanarken benim 2.5 yıllık note 9s im adam gibi ısınmamıştı bile performans testlerindede denkler zaten tek artısı amoled ekran ki oda kalitesiz bir amoled
hangisinin işlemcisi?İşlemcisi iyi olduğu için olabilir mi?