Xiaomi redmi note 10 lite

engineers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Herkese selam, Telefon almayı düşünüyorum İphone 6'dan geçeceğim. İphone almayı düşünüyordum fakat malum fiyatları uçtu. Bu telefon hoşuma gitti android olarak hem fiyatı fiyatına göre ekranı.. Aranızda kullanan var mı ? Xiaomi alınır mı ? Kaç sene götürür beni ?

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar Herkese selam, Telefon almayı düşünüyorum İphone 6'dan geçeceğim. İphone almayı düşünüyordum fakat malum fiyatları uçtu. Bu telefon hoşuma gitti android olarak hem fiyatı fiyatına göre ekranı.. Aranızda kullanan var mı ? Xiaomi alınır mı ? Kaç sene götürür beni ?
Temiz kullanımda 4 yıl götürür o fiyat segmentinden en alınabilir telefonlardan biri. Tavsiye ederim arkadaşım @Sapplemiwei note 10 lite kullanıyor sorularını sorabilirsin

Reaksiyon puanı
6,371
1- Redmi note 10 lite değil mi note 10 lite
2- Gayet alınabilir çok iyi bir telefon. Eğer ön kamera ile video çekmek çok önemli ise realme 6 pro'ya bakmanızı öneriirm. Ama değilse geri kalan her şeyde mi note 10 lite çok çok başarılı.
3- Stabil 4 yıl götürebilir. Ama tavsiyem orta segment cihazlarda 3. yılın sonunda değiştirmek. Çünkü 3.yılın sonunda genel olarak cihazlar stabilliğini kaybedebiliyor.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
6 alacağına Xiaomi redmi note 10 lite daha mantıklı

engineers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 alacağına Xiaomi redmi note 10 lite daha mantıklı

İphone 6 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Redmi note 10 lite değil mi note 10 lite
2- Gayet alınabilir çok iyi bir telefon. Eğer ön kamera ile video çekmek çok önemli ise realme 6 pro'ya bakmanızı öneriirm. Ama değilse geri kalan her şeyde mi note 10 lite çok çok başarılı.
3- Stabil 4 yıl götürebilir. Ama tavsiyem orta segment cihazlarda 3. yılın sonunda değiştirmek. Çünkü 3.yılın sonunda genel olarak cihazlar stabilliğini kaybedebiliyor.

İnstagram vs Sosyal medyada story atarken kalite düşürme oluyor mu ? Fotoğraf ve videoda

Temiz kullanımda 4 yıl götürür o fiyat segmentinden en alınabilir telefonlardan biri. Tavsiye ederim arkadaşım @Sapplemiwei note 10 lite kullanıyor sorularını sorabilirsin

Teşekkürler :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Instagramda vb platformlarda kalite arıyorsan iphone alacaksın. İnstagram kasıtlı olarak geliştirmiyor.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Cihazın ismi Redmi note 10 lite değil Mi Note 10 lite.Bu cihaz ekran kalitesi, performans,batarya olsun bir çok noktada başarılı bir cihaz.Mi Note 10 lite dışında Realme 6 Pro da alabilirsin.

İphone 6 kullanıyorum

İnstagram vs Sosyal medyada story atarken kalite düşürme oluyor mu ? Fotoğraf ve videoda

Teşekkürler :)
Fotoğraf tarafında kalite düşmüyor ama video da maalesef bütün android cihazlarda düşüyor.Bu xiaominin değil uygulama geliştiricilerinin ayıbıdır.İnstagram uygulamasını android için optimize edemiyorlar veya etmiyorlar.

engineers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok sağolun, Cihaz gittigidiyor üzerinden 3549 TL ile satılıyor. Sizce güvenilir mi ? Veyatta Xiaomi Türkiye Garantili demesine rağmen garantisiz çıkabilir mi ?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Arkadaşlar çok sağolun, Cihaz gittigidiyor üzerinden 3549 TL ile satılıyor. Sizce güvenilir mi ? Veyatta Xiaomi Türkiye Garantili demesine rağmen garantisiz çıkabilir mi ?
Dediğiniz yere baktım güvenilir

64 yerine 128 gb depolama seçeneğini tercih edin bence arada çok fiyat farkı yok