BruhMoment
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
(Öncelikle burada yeniyim ve birşeyleri yanlış yapıyorsam lütfen söyleyin
) Dün normal şekilde telefonumdan oyun oynuyordum (Brawl stars spesifik olmak isteniyorsa) ve ekran dondu, güç tuşu ve ses açma-kapama düğmeleri işe yaramıyordu yaklaşık 15 saniye sonra ekran kapandı ve telefon tüm işlevini yitirdi. Tabii hiç bir şey bilmeyen ben direkt google'a "Telefonumumun ekranı dondu, kapandı, açılmıyor" yazdım ve ilk videoya tıkladım. hard reset yapmalısınız dedi. "Hard reset" denen olayı önceden yapmıştım ve Güç düğmesine ve ses arttırmaya yaklaşık 1 dakika basılı tuttum, nafile. Bu durumun donanımsal bir yanı olduğunu düşünmüyorum ki bu olaydan önce ne telefonu yere düşürdüm ne de zarar verebilcek bir şey yaptım (Şarjda kullanmak dışında :v ) ki yazılımsal olduğunu da düşünmüyorum çünkü (Windowsda olduğu gibi) ne uyarı baloncuğu geldi ne de telefon yavaşladı. Daha önceden bu olayı yaşadım, ufak bir yere düşmeden sonra (Bankdan düştü) telefon çalışmaya devam etti anca 2 saat gibi birr süre sonra telefon yine şimdi olduğu gibi bir duruma döndü. (Teknik servisden sonra düzeltildi) Ne yapacağımı bilmiyorum (ki teknik servisden dönmesi yaklaşık 2 ay aldığını düşündükten sonra bile tüylerim ürperiyor) biri bana yardım etsin lütfen!
Sorulabilecek soruların cevapları:
-Telefon Bilgisayarına (usb aracılığyla) bağlanabiliyor mu?
-Hayır, ne bir gösterge nede bir dosya alışverişi
-Telefon koruma kılıfın varmıydı
-Evet!
-Telefonun Şarj oluyor mu?
-Şarj olduğunu sanmıyorum, (Işık veya böyle:
bir gösterge yok.

Sorulabilecek soruların cevapları:
-Telefon Bilgisayarına (usb aracılığyla) bağlanabiliyor mu?
-Hayır, ne bir gösterge nede bir dosya alışverişi
-Telefon koruma kılıfın varmıydı
-Evet!

-Telefonun Şarj oluyor mu?
-Şarj olduğunu sanmıyorum, (Işık veya böyle: