Yardım Xiaomi Note 11 Pro Kasma Sorunu

Aero10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Xiaomi telefonumu bir süre kullandıktan sonra yakın zamanda performans düşüşü yaşadım hafif kasmalar donmalar oluyor oyunlarda ana ekranda vs. Depolamada sıkıntım yok güncel de tutuyorum ama hala devam ediyor sebebi nedir?

Can_AKA_

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
75
Xiaomi bu tip durumlarda birkaç farklı çözüm önerisi sunuyor, ancak en etkilisi (tek işe yarayan) verilerinizi yedekleyip telefonunuzu sıfırlamanızdır. Sorun düzelmiyorsa, güncelleme kaynaklı olabilir. Yeni sürümle düzelebilir. Bu süreçte beklemek istemiyorsanız servise vermeniz gerekebilir.

Aero10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba telefonunuzun modeli nedir?
Xiaomi Note 11 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba telefonunuzun modeli nedir?
Xiaomi Note 11 Pro

Xiaomi bu tip durumlarda birkaç farklı çözüm önerisi sunuyor, ancak en etkilisi (tek işe yarayan) verilerinizi yedekleyip telefonunuzu sıfırlamanızdır. Sorun düzelmiyorsa, güncelleme kaynaklı olabilir. Yeni sürümle düzelebilir. Bu süreçte beklemek istemiyorsanız servise vermeniz gerekebilir.
Başka hangi yöntemler var mesela

Başka hangi yöntemler var mesela