Burak0640
Asistan
Arkadaşlar Xiaomi mi5 prime hangi siteden alıyım hepsiburada mı n11de turucumağaza var ordan mı alıyım en sorunsuz ürünü hangisi verir global rom yazılım güncelleme sorunum olmaz beğenmezsemde ürün iadesinde hangisi iyi olur
Bizim forumda bu markayı kullanan çok arkadasımız var. Konu açıp onlardan bilgi isteyebilirsin. Senin için en mantıklısı suanlık bu olur.Bazı sitelerde xiaomi mi5 için sürüm sorunları olduğunu falan okudum ondan dolayıda merak ediyorum
Hepsiburada beta rom gibi birşey yükleyip gönderiyormuş sanırım orjinal olmuyormuş alan arkadaşlar bi görse yardımcı olsa iyi olurdu
Neden hepsiburada değil ?gittigidiyor veya n11 den alın satıcısı cepport yada turuncumağaza olsun
Neden hepsiburada değil ?
Ve bu cepport veya turuncu mağaza global rom ile mi geliyor.
garanti meselesi hangisinde daha kolay ve iyiEvet global ile geliyor yazdıklarımda. Hepsiburada çakma çin romu ile yolluyor
Miui Türkiye forumunda cepporttan mi5 almıştı biri ve dokunmatiği donup duruyordu, cepporta iletişime geçip cihazın Yen'i olduğunu ve değişim istediğini söylemiş ama cepport yetkilisi azarlayıp kapatmış telefonu. Miui forum yetkilisi araya girdi yardımcı olun diye ama cepport çözdü mü sonradan sorunu bilmiyorum, bilginize...garanti meselesi hangisinde daha kolay ve iyi
garanti meselesi hangisinde daha kolay ve iyi
Cepport'ta daha iyi Miui Türkiye yetkilisi bizzat kendi ilgileniyor herhangi bir sıkıntıda
Az önce de dediğim gibi miui yetkilisi bildirdi cepporta evet ama cepport adamı neden azarladı en başta değiştiremeyiz diye ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Buyrun bu da bahsettiğim sorunu yaşayan kişinin açtığı başlık, konu burada tartışıldı. Çözüldü mü bilmiyorum en son iki hafta önce bakmıştım ve tartışma da artmış henüz okumadım yeni girilen mesajları. Ama cepport hakkında referans olur en azından bu konu alacak arkadaşlara.
Yardım - Cepportan aldığım mi5 sorunlu mağdur oldum
Ben Xiaomi Türkiye facebook grubundayım ve yetkili kişi gruba üye gerekli kişi sıkıntı olursa bizzat kendi ilgileniyor forumdaki konuyu daha önce görmedim çözülmediyse sorun kendisini ona yönlendirebilirim
Açıkçası ben bu sorundan ve cepportun bu yaklaşımından dolayı bırakın cepporttan alışveriş yapmaktan vazgeçmeyi xiaomi almaktan vazgeçtim resmen, ben de Facebook grubundayım sizin önerinizle katılmıştım. Bu sorun yaşayan arkadaşın son durumu hakkında bilgi alıp Facebook grubunda duruma göre dile getirelim o halde konuyu.
Açıkçası bu önyargı doğru değil bir sorun sizi markadan soğutmamalı kaldı ki orjinal servisler bile değişmiyor yeri gelince cepport yerine turuncumağazada ilgili orayada bakabilirsiniz
Ön yargıdan ziyade miui forumunun resmi işbirliği ve güvencesi ile sıfır cihazların sorunlu olduğu taktirde anında değişim yapılabileceğini vadeden bir satıcı olarak cepportun müşterisini azarlaması ve bir aydır neredeyse bu arkadaşı süründürmesi tereddüt yarattı bende. Cidden bu kişinin sorununun çözülmesi lazım, bu güveni verdikleri için insanlar oradan alıyor yoksa hepsiburada gibi yerlerden de alabilirler. Cepport vaadettiği güveni karşılamalı, yazık bu arkadaşın harcadığı paraya ve vakte, paranla rezil olmak tam anlamı ile bu.
Açıkçası ikisi de olur fark etmez.Arkadaşlar Xiaomi mi5 prime hangi siteden alıyım hepsiburada mı n11de turucumağaza var ordan mı alıyım en sorunsuz ürünü hangisi verir global rom yazılım güncelleme sorunum olmaz beğenmezsemde ürün iadesinde hangisi iyi olur