Xiaomi Mi5 Kullananlar Kulübü

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
arkadaşlar güncelleme desteği ne durumda.Bilgi verebilir misiniz ?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar
Xiaomi Mi Pad
Xiaomi Mi Notebook Air
Xiaomi Mi5
Xiaomi Mi Max
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xiaomi Redmi 3S

8 ekimde yurt dışına gidiyorum, mayıs da geldiğimde getirdiklerimi sattım. Yukarı da ki ürünler den isteyen olursa veya aralık 2016 tarihine kadar çıkacak xiaomi ürünlerini getire bilirim.

yattarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar
Xiaomi Mi Pad
Xiaomi Mi Notebook Air
Xiaomi Mi5
Xiaomi Mi Max
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xiaomi Redmi 3S

8 ekimde yurt dışına gidiyorum, mayıs da geldiğimde getirdiklerimi sattım. Yukarı da ki ürünler den isteyen olursa veya aralık 2016 tarihine kadar çıkacak xiaomi ürünlerini getire bilirim.
Mi 5i kaca getırıyosun

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
1150 TL 32 GB olanı beyaz, siyah ve gold mevcut.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
1025 tl
Xiaomi Mi Pad 2 64Gb
şuan sadece gri renk mevcut.

arslanalps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu uzun süre kullandım hiç eksiğini bulamadım. Suan mi5s çıktı ama hala yeterli ve 2 3 yıl daha yeterli olacak gibi

alddnvrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Oneplus 3 ve xiaomi mi5 pro arasında kaldım, (batarya ömrü mi5 ve mi5 pro da '3gb veya 4gb ram' değişiyormu), rusyadan bir arkadaşım gelecek ona sipariş edecem ama kararsız kaldım, batarya ömrü ve kullanım açısından soruyorum, birde one plus ONE telefon kullam-nıcısıyım ben 1 i rusyadan kendim getirmiştim, sadece türkiyedeki operatörlerinde internet kullanımım (2 büyük operatördede kullanımım oldu lte de olamsına rağmen istanbulda 4g çok az gördüm), 4 g ve 3 g performasında değil . diğer konuda her performansından memnunum. en büyük isteğim. oneplus one kadar fotoğraf ve batarya ömrü olsun. ama operatör 4,5 g performansının daha iyi olmasını bekliyorum . bu bağlamda yardımcı olmanızı umuyorum

mirac199

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben mi5 kullanicisiyim yaklaşık 2-2.5 aydır kullanıyorum.Bataryasi 1 günü çok rahat cikariyor(günde ortalama 3-3.5 saat kullanıyorum oyunlar dahil).Şebeke çekiminde hiç bir sıkıntı yasamadim. Kameraya gelince çok iyi olduğu soyliyemem ama benim işimi her turlu görüyor.
Oneplus hakkında pek bilgim yok ama mi5 iyidir. :)

WeTouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim birkaç sorum olacak hepsiburada.com'dan alacağım mi5
1-Telefon Performansı nasıl
2-4.5g Çekmiyor diyolar bazı forumlarda çekim kuvveti nasıl
3-kronik veya başka bir sıkıntısı var mı
4-Sar değeri normalin üzerinde mi ?
5-Garantiyi kim veriyor
Teşekkürler.

mirac199

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Benim birkaç sorum olacak hepsiburada.com'dan alacağım mi5
1-Telefon Performansı nasıl
2-4.5g Çekmiyor diyolar bazı forumlarda çekim kuvveti nasıl
3-kronik veya başka bir sıkıntısı var mı
4-Sar değeri normalin üzerinde mi ?
5-Garantiyi kim veriyor
Teşekkürler.
1-Performansinda hiç bir sıkıntı yok 0 kasma oyunlarla çok alakam yok a mortal kombati akıcı bir şekilde oynuyorum.
2-4.5G de bir sıkıntı yasamadim standart telefonlar nasilsa aynı
3-kronik bi sıkıntısı yok
4-sar değeri normalin biraz ustunde diyebilirim
5-garantiyi delta elek. Veriyor galiba pek arastirmadim ve bir sıkıntı da çıkmadı şuana kadar

WeTouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki arayüzü % 100 Türkçe mi
Güncellemeleri otomatik aliyo mu telefon

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar yaklaşık 3.5 aydır mi 5 kullanıcısıyım aranıza biraz geç katıldım ama sağlık olsun. Sorusu olan varsa cevaplarım.

mirac199

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
%100 Türkçe ve güncelleme aliyor. Miui 8 var şuanda ve internetten araştır ben çok beğendim bu sürümü.

WeTouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun herşeyi süper ama bu sar değeri beni korkutuyor diğer telefonların 2 katı üstünde sağlık sıkıntısı yaratır diye korkuyorum

kazim5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mİ5 diyelim ki bozuldu nasıl garantiye vereceğiz bu iş nasıl olacak.Veya normal tamirciye versek yaparlar mı ?

mirac199

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İthalatçı garantili neredeyse oraya gonderceksin hepsi buradan aliyosan delta diye biliyorum başka yerden alicaksan saticidan bilgi alabilirsin

enes19cetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1)telefonun ekranini kirilsa normal telefoncukar tamir eder mi?
2)iki sene sonra bataryayi değiştirmek istesem sevisi değiştirir mi?

EmrullahBuluts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar Bu Telefonun 128gb modeli ne kadar ve bunu nerden temin edebillirim Birde İkinci El Telefonlar İse Pasaport Kayıtlı Oldugu İcin Sıkntı Cıkarırmı ? Birde Telefonu Yurtdısından Aldıgmız Zaman Türkce Dil Destegi Var mı Birde Yurtdısından Alınırsa Adaptor Donusturucuyu Türkiyede Bulmak Mümkünmü

incedere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Performansinda hiç bir sıkıntı yok 0 kasma oyunlarla çok alakam yok a mortal kombati akıcı bir şekilde oynuyorum.
5-garantiyi delta elek. Veriyor galiba pek arastirmadim ve bir sıkıntı da çıkmadı şuana kadar
normalin biraz üzeri ne ya bilmiyarsan bilmiyom yaz biliyorsan degeri yaz yinede ben söylum normalin biraz altı0,33 avrupa cihazlar için abd cihazları 1.44 o bile normalin altı

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Snapdragon 820, kasarsa ayıp.

incedere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mİ5 diyelim ki bozuldu nasıl garantiye vereceğiz bu iş nasıl olacak.Veya normal tamirciye versek yaparlar mı ?
mi ler bozulmaz kolay kolay mi4- redmi note3- mi 5 4 yıldır denk gelmedim sorun çıkartan olmadı piyasadaki dandik marka telefonlar insanların algısına arızayı getiriyor xiaomi çin malı ama çin in iphone si bence ondanda kaliteli vede performanslı çinli olması sadece fiyatına yansıyor gerçekten kaliteli ve elit cihazlar şu an dükkan garantili veya dispritör garantili satanlar var arıza çıkarırsa şayet aldığın yerle veya muhtemelen delta ya vereceksin

incedere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Bu Telefonun 128gb modeli ne kadar ve bunu nerden temin edebillirim Birde İkinci El Telefonlar İse Pasaport Kayıtlı Oldugu İcin Sıkntı Cıkarırmı ? Birde Telefonu Yurtdısından Aldıgmız Zaman Türkce Dil Destegi Var mı Birde Yurtdısından Alınırsa Adaptor Donusturucuyu Türkiyede Bulmak Mümkünmü
sahibinden üzerinden bu cihazları satanlar var sorularının cevaplarını bulabilirsin

incedere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun herşeyi süper ama bu sar değeri beni korkutuyor diğer telefonların 2 katı üstünde sağlık sıkıntısı yaratır diye korkuyorum
tr deki cihazlar avrupa için üretilen mi ler sar değeri 0,33 abd verisyonlar 1.44 tr de pek yok onlarda 0,33 süper bir değer