cheleby
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 227
arkadaşlar güncelleme desteği ne durumda.Bilgi verebilir misiniz ?
Mi 5i kaca getırıyosunArkadaşlar
Xiaomi Mi Pad
Xiaomi Mi Notebook Air
Xiaomi Mi5
Xiaomi Mi Max
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xiaomi Redmi 3S
8 ekimde yurt dışına gidiyorum, mayıs da geldiğimde getirdiklerimi sattım. Yukarı da ki ürünler den isteyen olursa veya aralık 2016 tarihine kadar çıkacak xiaomi ürünlerini getire bilirim.
Mi pad?1150 TL 32 GB olanı beyaz, siyah ve gold mevcut.
1-Performansinda hiç bir sıkıntı yok 0 kasma oyunlarla çok alakam yok a mortal kombati akıcı bir şekilde oynuyorum.Benim birkaç sorum olacak hepsiburada.com'dan alacağım mi5
1-Telefon Performansı nasıl
2-4.5g Çekmiyor diyolar bazı forumlarda çekim kuvveti nasıl
3-kronik veya başka bir sıkıntısı var mı
4-Sar değeri normalin üzerinde mi ?
5-Garantiyi kim veriyor
Teşekkürler.
evet Türkçe ve güncellemeleri alıyor.Peki arayüzü % 100 Türkçe mi
Güncellemeleri otomatik aliyo mu telefon
1- Ellerinde parça yapar neden yapmasın1)telefonun ekranini kirilsa normal telefoncukar tamir eder mi?
2)iki sene sonra bataryayi değiştirmek istesem sevisi değiştirir mi?
1600 tl fazla o telefona maalesef, biraz beklemenizi tavsiye ederim.n11 de ithalatçı garantili 1600 tl ye xiaomi mi5s var alınır mı sizce????
normalin biraz üzeri ne ya bilmiyarsan bilmiyom yaz biliyorsan degeri yaz yinede ben söylum normalin biraz altı0,33 avrupa cihazlar için abd cihazları 1.44 o bile normalin altı1-Performansinda hiç bir sıkıntı yok 0 kasma oyunlarla çok alakam yok a mortal kombati akıcı bir şekilde oynuyorum.
2-4.5G de bir sıkıntı yasamadim standart telefonlar nasilsa aynı
3-kronik bi sıkıntısı yok
4-sar değeri normalin biraz ustunde diyebilirim
5-garantiyi delta elek. Veriyor galiba pek arastirmadim ve bir sıkıntı da çıkmadı şuana kadar
Snapdragon 820, kasarsa ayıp.1-Performansinda hiç bir sıkıntı yok 0 kasma oyunlarla çok alakam yok a mortal kombati akıcı bir şekilde oynuyorum.
2-4.5G de bir sıkıntı yasamadim standart telefonlar nasilsa aynı
3-kronik bi sıkıntısı yok
4-sar değeri normalin biraz ustunde diyebilirim
5-garantiyi delta elek. Veriyor galiba pek arastirmadim ve bir sıkıntı da çıkmadı şuana kadar
sahibindende daha uygun sıfır satan mağzalar var garantisi yok bencede fazla garantiye takılmayın pek bozulan bir cihaz değil xiaomi talihsizlikler zaten garanti dışı1600 tl fazla o telefona maalesef, biraz beklemenizi tavsiye ederim.
mi ler bozulmaz kolay kolay mi4- redmi note3- mi 5 4 yıldır denk gelmedim sorun çıkartan olmadı piyasadaki dandik marka telefonlar insanların algısına arızayı getiriyor xiaomi çin malı ama çin in iphone si bence ondanda kaliteli vede performanslı çinli olması sadece fiyatına yansıyor gerçekten kaliteli ve elit cihazlar şu an dükkan garantili veya dispritör garantili satanlar var arıza çıkarırsa şayet aldığın yerle veya muhtemelen delta ya vereceksinMİ5 diyelim ki bozuldu nasıl garantiye vereceğiz bu iş nasıl olacak.Veya normal tamirciye versek yaparlar mı ?
sahibinden üzerinden bu cihazları satanlar var sorularının cevaplarını bulabilirsinArkadaslar Bu Telefonun 128gb modeli ne kadar ve bunu nerden temin edebillirim Birde İkinci El Telefonlar İse Pasaport Kayıtlı Oldugu İcin Sıkntı Cıkarırmı ? Birde Telefonu Yurtdısından Aldıgmız Zaman Türkce Dil Destegi Var mı Birde Yurtdısından Alınırsa Adaptor Donusturucuyu Türkiyede Bulmak Mümkünmü
tr deki cihazlar avrupa için üretilen mi ler sar değeri 0,33 abd verisyonlar 1.44 tr de pek yok onlarda 0,33 süper bir değertelefonun herşeyi süper ama bu sar değeri beni korkutuyor diğer telefonların 2 katı üstünde sağlık sıkıntısı yaratır diye korkuyorum