6 bin küsür lira yazık ona vermek gerçekten bir de yenilenmiş dediğin swap mı ?Peki iPhone xr sizce hala alınırmı (yenilenmiş)
Peki iPhone xr sizce hala alınırmı (yenilenmiş)
O fiyata alınmaz bence.Fiyat 5300 tl
Fiyat 5300 tl
Ama iPhone yani malzemesi ekranı baya iyidirO fiyata alınmaz bence.
Android tarafında 4000 üstü vermeyi düşünmüyorumNet alınmaz. Poco F2 Pro'ya bakmanı öneririm.
A12 bionic 2 yıl sonra güncelleme desteği bitecek. Kamera performansı kötü açıkçası. Poco F2 Pro en iyi alternatif onun yerine.Ama iPhone yani malzemesi ekranı baya iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android tarafında 4000 üstü vermeyi düşünmüyorum
iPhone se 2020 de olabilir
Ben en iyisi k30 ultranın çıkmasını bekliyim"Yoğun bir kullanımınız yoksa" tercih edilebilir.
MediaTek i pek sevmez millet haberin olsun. Ben bi zararını görmedim rn8 pro da ama yine de poco daha sempatik geliyor.Ben en iyisi k30 ultranın çıkmasını bekliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tasarımı çok hoşuma gitti
Realme 6 Pro almanızı öneririm.1 ay dır telefonum yok ve bir telefon almak istiyorum sizce hangisini alayım. Önemsediğim konular ekran ve malzeme kalitesi yada bu fiyata başka önereceğiniz daha iyi bir telefon varmı
K30 Ultra gelmeyecek gibi bekleyeceksen Realme 7 Pro veya Poco X3 NFC'yi bekle çünkü bu iki telefon kesin gelecekBen en iyisi k30 ultranın çıkmasını bekliyim
İkisi arasında Realme 6 Pro öneririm.1 ay dır telefonum yok ve bir telefon almak istiyorum sizce hangisini alayım. Önemsediğim konular ekran ve malzeme kalitesi yada bu fiyata başka önereceğiniz daha iyi bir telefon varmı