Yeşil Okçu
Profesör
Telefonu almayı düşünüyorum ama 2700 olan fiyatı 3100 e çıkmıs. Baktığımda migrosta 2600 TL idi. Migrostan almalı mıyım? Herhangi bir eksisi olur mu ordan almamın?
Telefonu almayı düşünüyorum ama 2700 olan fiyatı 3100 e çıkmıs. Baktığımda migrosta 2600 TL idi. Migrostan almalı mıyım? Herhangi bir eksisi olur mu ordan almamın?
Hocam fiyatı bütçeyi aşıyor... TAlabiliyorsanız burdan alın, Migros'ta satılan cihazlar bildiğim kadarıyla ithalatçı garantili.
Xiaomi Mi 9T Akıllı Telefon, 64 GB, Kırmızı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Xiaomi Mi 9T Akıllı Telefon, 64 GB, Kırmızı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam fiyatı bütçeyi aşıyor... T
Mi9t güzel cihaz.Kafanızda almak varsa alabilirsiniz.Telefonu almayı düşünüyorum ama 2700 olan fiyatı 3100 e çıkmıs. Baktığımda migrosta 2600 TL idi. Migrostan almalı mıyım? Herhangi bir eksisi olur mu ordan almamın?
Bütçe yeterse alıcam hocamMi9t güzel cihaz.Kafanızda almak varsa alabilirsiniz.
çok ihtiyacınız yoksa erteleyin derimTelefonu almayı düşünüyorum ama 2700 olan fiyatı 3100 e çıkmıs. Baktığımda migrosta 2600 TL idi. Migrostan almalı mıyım? Herhangi bir eksisi olur mu ordan almamın?
Ne gibi problemler hocam?Bende mi 9 t kullanıyorum. Yazılımsal olarak her gün yeni problemlerle karşılaşıp onları çözerek telefonu stabil hale getiriyorum yani iyi düşünün alırken zaten fiyatlarda yükseldi çok iyi araştırın almadan önce
Yazın kesin telefon alacağım ve doların gidişatı da çok iyi değil. Ben de 2600e bulmuşken alayım dedimçok ihtiyacınız yoksa erteleyin derim
haklısınız daha da çıkacakNe gibi problemler hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazın kesin telefon alacağım ve doların gidişatı da çok iyi değil. Ben de 2600e bulmuşken alayım dedim
al bence ucuzmuş.Ben kullanıyorum o fiyatlar civarında almıştım.Fİyatına göre bayağı iyi telefonTelefonu almayı düşünüyorum ama 2700 olan fiyatı 3100 e çıkmıs. Baktığımda migrosta 2600 TL idi. Migrostan almalı mıyım? Herhangi bir eksisi olur mu ordan almamın?
Bugün alacağım migrostan. Sıkıntı çıkmaz umarım
migrosta stok yok diyor nasıl alıcaksınız ?Bugün alacağım migrostan. Sıkıntı çıkmaz umarım
Nerede yazıyoe göremedim?migrosta stok yok diyor nasıl alıcaksınız ?
TeşekkürlerŞimdiden hayırlı olsun![]()
Sanal Marketten baktım stok yok diyor müşteri temsilcisini aradım yok diyor.Nerede yazıyoe göremedim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Satın alınacak yer konusundaki tercihinizi;Telefonu almayı düşünüyorum ama 2700 olan fiyatı 3100 e çıkmıs. Baktığımda migrosta 2600 TL idi. Migrostan almalı mıyım? Herhangi bir eksisi olur mu ordan almamın?
İnternet satışını bulamamıştı ben. 19 yaş olduğu için markete gidemiyorum. Ablamı göndermiştim migrosa o varsa alacak.bende alıcaktım
Sanal Marketten baktım stok yok diyor müşteri temsilcisini aradım yok diyor.
siz nerden baktınız acaba bende alıcam uyguna alalım bari![]()
Xiaomi Mi 9T 64 Gb Kırmızı Cep Telefonu - Migros
Ekran Boyutu: 6.39'' AMOLED Dahili Hafıza: 64 GB Ram: 6 GB Arka Kamera Çözünürlük: 48+13+8 MP Ön (Selfie Kamera) Çözünürlük: 20 MP Pil Gücü: 4000 Mah İşlemci Bilgisi: Qualcomm Sna.www.migros.com.tr
Hocam son zamlardan sonra fiyatlar uçtu malesef.Satın alınacak yer konusundaki tercihinizi;
1- Alacağınız ürünün ne tür bir garantiye sahip olduğunu (Distribütör/İthalatçı)
2- Alacağınız yarin müşteriye verdiği önem
Bu seçeneklere göre hareket etmenizde fayda var. Alacağınız ürün distrbütör garantili olmasını tavsiye ederim.
Fiyatlar konusunda evet son 1 aydır 2529 tl olan mi9t 2799 tl oldu ve son zamla 3100 tl oldu. Şahsen bu aralar bende bir ürün bakıyordum ama bu dolar kuru düşüpte fiyatlar eski haline gelmeden bir ürün almam. Sizinde bekleme gibi bir toleransınız varsa bekleyebilirsiniz.İnternet satışını bulamamıştı ben. 19 yaş olduğu için markete gidemiyorum. Ablamı göndermiştim migrosa o varsa alacak.
Hocam son zamlardan sonra fiyatlar uçtu malesef.
Hocam ben en geç ekime kadar telefon alacağım ve doların duşeceğini de sanmıyorum zaten stoklar bitmiş üstteki arkadaşın da yazdıgı gibiFiyatlar konusunda evet son 1 aydır 2529 tl olan mi9t 2799 tl oldu ve son zamla 3100 tl oldu. Şahsen bu aralar bende bir ürün bakıyordum ama bu dolar kuru düşüpte fiyatlar eski haline gelmeden bir ürün almam. Sizinde bekleme gibi bir toleransınız varsa bekleyebilirsiniz.