Xiaomi mi 9t

dishekimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Uzun ömürlük müdür şu an kullanıyorum sadece sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum.
Kaç sene götürür sorunsuz

Berkecix

Asistan
Reaksiyon puanı
90
kullanımına bağlı ama çok güzel kullanırsan 3 yıl garanti çıkarır

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
3 sene gayet iyi götürür gibi. Ayrıca bu ayın ortasına doğru yeni cihazlar gelecek. Onları beklemeni öneririm. Mi 10 Lite(belki de Youth), Redmi Npte 9 Pro...

dishekimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aldım pişman olur muyum? iOS kullanıcısıydım alışma sürecindeyim

dishekimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hayır, hayırlı uğurlu olsun daha geniş bir dünyaya hoşgeldiniz yaşasın Android !
Teşekkür ettim bundan seneler önce andorid kullandım. Arayüzde kasma olur mu olmaz mı ? Gelemiyorum bu tür şeylere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android'e hep önyargılı yaklaşıyordum. Malum fiyatlar belli almış başını gidiyor

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Teşekkür ettim bundan seneler önce andorid kullandım. Arayüzde kasma olur mu olmaz mı ? Gelemiyorum bu tür şeylere

Android'e hep önyargılı yaklaşıyordum. Malum fiyatlar belli almış başını gidiyor
Devir değişti artık tek tıkla temizleyebiliyorsunuz , Rica ederim , iyi forumlar dilerim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Uzun ömürlük müdür şu an kullanıyorum sadece sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum.
Kaç sene götürür sorunsuz
3-4 sene götürür tabi bu sorunun cevabı aslında sende ne kadar dayanacağı sana bağlı kendimden örnek verecek olursam ben 3 sene kullanıp yeni telefona geçerim çünkü 5 sene İPhone 5s kullandıktan sonra elimde kaldı o yüzden 3 senede bir telefon değiştirme kararı aldım

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Android mi? Cidden mi? Ben en geç 2. Seneden sonra performans düşüklüğü oluyor diye biliyorum. ?
Tabiiki performans düşüklüğü olacaktır arkadaş sağ salim sorunsuz kullanırmıyım diye soruyor. Zaten bir cihazın 2 sene garantisi mevcut onun haricinde 2 YIL fazla ısı sorunu yaşamadan kolay atlatır diyorum tabi ki her cihaz için geçerli değil benim görüşüm bundan ibaret Sony Xperia Z3 4 sene sorunsuz kullandum mesela kırılmasaydı ekranı güzel telefondu özledim :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Android mi? Cidden mi? Ben en geç 2. Seneden sonra performans düşüklüğü oluyor diye biliyorum. ?
aslında bakarsan o Android 5-6 sürümlerinde kaldı 8'den sonra baya bir gelişti Android özellikle 9 ve 10 sürümlerinde baya bir yol kat etti tek eksiği uygulamaları işletim sistemi ile optimize etmek ve markete çekidüzen vermek

Tabiiki performans düşüklüğü olacaktır arkadaş sağ salim sorunsuz kullanırmıyım diye soruyor. Zaten bir cihazın 2 sene garantisi mevcut onun haricinde 2 YIL fazla ısı sorunu yaşamadan kolay atlatır diyorum tabi ki her cihaz için geçerli değil benim görüşüm bundan ibaret Sony Xperia Z3 4 sene sorunsuz kullandum mesela kırılmasaydı ekranı güzel telefondu özledim :)
bende 5 sene İPhone 5s kullandım 3.senede telefon yetersiz geldi son 2 sene hor kullandım hatta benim için tam bir işkenceydi özellikle de bataryası bana çok cinnet geçirtti 2 kere tamir oldu en son ekran ve dokunmatik gitti bende nasıl olsa dünya malı benimle mezara girmeyecek ya dedim tamir ettirmedim zaten 5s'ten kurtulmak istiyordum

Son düzenleme:

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
aslında bakarsan o Android 5-6 sürümlerinde kaldı 8'den sonra baya bir gelişti Android özellikle 9 ve 10 sürümlerinde baya bir yol kat etti tek eksiği uygulamaları işletim sistemi ile optimize etmek ve markete çekidüzen vermek

bende 5 sene İPhone 5s kullandım 3.senede telefon yetersiz geldi son 2 sene hor kullandım hatta benim için tam bir işkenceydi özellikle de bataryası bana çok cinnet geçirtti 2 kere tamir oldu en son ekran ve dokunmatik gitti bende nasıl olsa dünya malı benimle mezara girmeyecek ya dedim tamir ettirmedim zaten 5s'ten kurtulmak istiyordum
Hala abim ve liseden kalma arkadaşım iPhone 5 kullanıyor taş gibi :)

Hala abim ve liseden kalma arkadaşım iPhone 5 kullanıyor taş gibi :)

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Xioami cihazlarda custom ROM atmak çok kolay ve Mi 9T'nin topluluğu çok iyi. Telefondan sıkıldığında ROM'larla uğraşırsa yeni telefon almış gibi değişiklik olur. Aynı zamanda performansı ve bataryası stoka göre daha iyi olur. Ben 4 senedir sorunsuz S7 Edge kullanıyorum. Pixel cihazlardaki gibi Android 10,9 kullandım sıkıntısız. OneUI Samsung vermedi ama onu da kullandık. Bu yüzden telefondan sıkılma fırsatım pek olmadı. Bu işlere girme sebebim hafif takılmalardı. Girdikten sonra hem bunlsr gitti hem de daha iyi ekran süreleri almaya başladım. Şu an 4 senelik ağlattığım batarya ile 6 saat civarı ekran süresini günlük kullanımımla alabiliyorum.

dishekimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Nasıl oluyor o girer
Xioami cihazlarda custom ROM atmak çok kolay ve Mi 9T'nin topluluğu çok iyi. Telefondan sıkıldığında ROM'larla uğraşırsa yeni telefon almış gibi değişiklik olur. Aynı zamanda performansı ve bataryası stoka göre daha iyi olur. Ben 4 senedir sorunsuz S7 Edge kullanıyorum. Pixel cihazlardaki gibi Android 10,9 kullandım sıkıntısız. OneUI Samsung vermedi ama onu da kullandık. Bu yüzden telefondan sıkılma fırsatım pek olmadı. Bu işlere girme sebebim hafif takılmalardı. Girdikten sonra hem bunlsr gitti hem de daha iyi ekran süreleri almaya başladım. Şu an 4 senelik ağlattığım batarya ile 6 saat civarı ekran süresini günlük kullanımımla alabiliyorum.
[/QUOTE

Nasıl oluyor o girer
Nasıl yapabilirim kardeşim hiç denemedim anlamam açıkçası

İşte ıphone da o performans düşüklüğü olmuyor ben 6 yıla yakın 6s kullandım tek sorunu şarjıydı

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Nasıl oluyor o girer

Nasıl yapabilirim kardeşim hiç denemedim anlamam açıkçası
Ben burdan her şeyi anlatamam ama sınırsız kaynak var internette. Telegram indirip Mi 9T gruplarına katılamanı öneririm. XDA forumundan rehberleri ve konuları bulabilirsin. O konularda da Telegram gruplarının linkleri vardır. Youtubeda da rehberler vardır. Garantini bozuyor bu işlem ama bu işlemi yaptıktan sonra yapmamış hale getirebiliyorsun cihazı. Yani garantini gitmiş olmuyor bir şey farketmedikleri için.

dishekimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben burdan her şeyi anlatamam ama sınırsız kaynak var internette. Telegram indirip Mi 9T gruplarına katılamanı öneririm. XDA forumundan rehberleri ve konuları bulabilirsin. O konularda da Telegram gruplarının linkleri vardır. Youtubeda da rehberler vardır. Garantini bozuyor bu işlem ama bu işlemi yaptıktan sonra yapmamış hale getirebiliyorsun cihazı. Yani garantini gitmiş olmuyor bir şey farketmedikleri için.
Senin telefon ne şu an kullandığın ve ne kadar süredir kullanıyorsun

Lowrance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
LG G5 Kullanıyorum ben halen tam 4 sene oldu nefret ediyorum telefonumdan ama halen daha hızlı halen daha işimi görüyor sadece kamerasını çok çizdiğim için 4 sene öncesinin telefonu biraz zorluk çekiyor.

Mi 9T konusunda kronik sorunu duymadım ben AMOLED yanığı felan olur mu sanmıyorum tek korkum benim Pop-up kamerası garanti bittikten sonra düşürürsen veya kaskosu felan yoksa kamera mekanizması bozulsa sadece kamera sağlam bile olsa kullanamıyorsun ona dikkat etmen gerekir sadece kılıfla kullanamazsın sanırım üstten açıldığı için her tarafı kaplıyamaz o yüzden ayrı dikkat edicen ama kullanmadım komşumda vardı çok şık şekildi ekranıda netti güzeldi