Hayır, hayırlı uğurlu olsun daha geniş bir dünyaya hoşgeldiniz yaşasın Android !Aldım pişman olur muyum? iOS kullanıcısıydım alışma sürecindeyim
Teşekkür ettim bundan seneler önce andorid kullandım. Arayüzde kasma olur mu olmaz mı ? Gelemiyorum bu tür şeylereHayır, hayırlı uğurlu olsun daha geniş bir dünyaya hoşgeldiniz yaşasın Android !
Devir değişti artık tek tıkla temizleyebiliyorsunuz , Rica ederim , iyi forumlar dilerim.Teşekkür ettim bundan seneler önce andorid kullandım. Arayüzde kasma olur mu olmaz mı ? Gelemiyorum bu tür şeylere
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android'e hep önyargılı yaklaşıyordum. Malum fiyatlar belli almış başını gidiyor
3-4 yıl götürür.(Tahminim)Uzun ömürlük müdür şu an kullanıyorum sadece sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum.
Kaç sene götürür sorunsuz
3-4 sene götürür tabi bu sorunun cevabı aslında sende ne kadar dayanacağı sana bağlı kendimden örnek verecek olursam ben 3 sene kullanıp yeni telefona geçerim çünkü 5 sene İPhone 5s kullandıktan sonra elimde kaldı o yüzden 3 senede bir telefon değiştirme kararı aldımUzun ömürlük müdür şu an kullanıyorum sadece sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum.
Kaç sene götürür sorunsuz
Android mi? Cidden mi? Ben en geç 2. Seneden sonra performans düşüklüğü oluyor diye biliyorum. ?En az 4 yıl.
Tabiiki performans düşüklüğü olacaktır arkadaş sağ salim sorunsuz kullanırmıyım diye soruyor. Zaten bir cihazın 2 sene garantisi mevcut onun haricinde 2 YIL fazla ısı sorunu yaşamadan kolay atlatır diyorum tabi ki her cihaz için geçerli değil benim görüşüm bundan ibaret Sony Xperia Z3 4 sene sorunsuz kullandum mesela kırılmasaydı ekranı güzel telefondu özledimAndroid mi? Cidden mi? Ben en geç 2. Seneden sonra performans düşüklüğü oluyor diye biliyorum. ?
aslında bakarsan o Android 5-6 sürümlerinde kaldı 8'den sonra baya bir gelişti Android özellikle 9 ve 10 sürümlerinde baya bir yol kat etti tek eksiği uygulamaları işletim sistemi ile optimize etmek ve markete çekidüzen vermekAndroid mi? Cidden mi? Ben en geç 2. Seneden sonra performans düşüklüğü oluyor diye biliyorum. ?
bende 5 sene İPhone 5s kullandım 3.senede telefon yetersiz geldi son 2 sene hor kullandım hatta benim için tam bir işkenceydi özellikle de bataryası bana çok cinnet geçirtti 2 kere tamir oldu en son ekran ve dokunmatik gitti bende nasıl olsa dünya malı benimle mezara girmeyecek ya dedim tamir ettirmedim zaten 5s'ten kurtulmak istiyordumTabiiki performans düşüklüğü olacaktır arkadaş sağ salim sorunsuz kullanırmıyım diye soruyor. Zaten bir cihazın 2 sene garantisi mevcut onun haricinde 2 YIL fazla ısı sorunu yaşamadan kolay atlatır diyorum tabi ki her cihaz için geçerli değil benim görüşüm bundan ibaret Sony Xperia Z3 4 sene sorunsuz kullandum mesela kırılmasaydı ekranı güzel telefondu özledim![]()
Hala abim ve liseden kalma arkadaşım iPhone 5 kullanıyor taş gibiaslında bakarsan o Android 5-6 sürümlerinde kaldı 8'den sonra baya bir gelişti Android özellikle 9 ve 10 sürümlerinde baya bir yol kat etti tek eksiği uygulamaları işletim sistemi ile optimize etmek ve markete çekidüzen vermek
bende 5 sene İPhone 5s kullandım 3.senede telefon yetersiz geldi son 2 sene hor kullandım hatta benim için tam bir işkenceydi özellikle de bataryası bana çok cinnet geçirtti 2 kere tamir oldu en son ekran ve dokunmatik gitti bende nasıl olsa dünya malı benimle mezara girmeyecek ya dedim tamir ettirmedim zaten 5s'ten kurtulmak istiyordum
Hala abim ve liseden kalma arkadaşım iPhone 5 kullanıyor taş gibi![]()
dayım da 3 sene İPhone 5 kullandı şuanda Galaxy A50 kullanıyorHala abim ve liseden kalma arkadaşım iPhone 5 kullanıyor taş gibi
Allah uzun ömür versindayım da 3 sene İPhone 5 kullandı şuanda Galaxy A50 kullanıyor
Xioami cihazlarda custom ROM atmak çok kolay ve Mi 9T'nin topluluğu çok iyi. Telefondan sıkıldığında ROM'larla uğraşırsa yeni telefon almış gibi değişiklik olur. Aynı zamanda performansı ve bataryası stoka göre daha iyi olur. Ben 4 senedir sorunsuz S7 Edge kullanıyorum. Pixel cihazlardaki gibi Android 10,9 kullandım sıkıntısız. OneUI Samsung vermedi ama onu da kullandık. Bu yüzden telefondan sıkılma fırsatım pek olmadı. Bu işlere girme sebebim hafif takılmalardı. Girdikten sonra hem bunlsr gitti hem de daha iyi ekran süreleri almaya başladım. Şu an 4 senelik ağlattığım batarya ile 6 saat civarı ekran süresini günlük kullanımımla alabiliyorum.Android mi? Cidden mi? Ben en geç 2. Seneden sonra performans düşüklüğü oluyor diye biliyorum. ?
Amin hocamAllah uzun ömür versin![]()
Xioami cihazlarda custom ROM atmak çok kolay ve Mi 9T'nin topluluğu çok iyi. Telefondan sıkıldığında ROM'larla uğraşırsa yeni telefon almış gibi değişiklik olur. Aynı zamanda performansı ve bataryası stoka göre daha iyi olur. Ben 4 senedir sorunsuz S7 Edge kullanıyorum. Pixel cihazlardaki gibi Android 10,9 kullandım sıkıntısız. OneUI Samsung vermedi ama onu da kullandık. Bu yüzden telefondan sıkılma fırsatım pek olmadı. Bu işlere girme sebebim hafif takılmalardı. Girdikten sonra hem bunlsr gitti hem de daha iyi ekran süreleri almaya başladım. Şu an 4 senelik ağlattığım batarya ile 6 saat civarı ekran süresini günlük kullanımımla alabiliyorum.
[/QUOTE
Nasıl yapabilirim kardeşim hiç denemedim anlamam açıkçasıNasıl oluyor o girer
İşte ıphone da o performans düşüklüğü olmuyor ben 6 yıla yakın 6s kullandım tek sorunu şarjıydıTabiiki performans düşüklüğü olacaktır arkadaş sağ salim sorunsuz kullanırmıyım diye soruyor. Zaten bir cihazın 2 sene garantisi mevcut onun haricinde 2 YIL fazla ısı sorunu yaşamadan kolay atlatır diyorum tabi ki her cihaz için geçerli değil benim görüşüm bundan ibaret Sony Xperia Z3 4 sene sorunsuz kullandum mesela kırılmasaydı ekranı güzel telefondu özledim![]()
Ben burdan her şeyi anlatamam ama sınırsız kaynak var internette. Telegram indirip Mi 9T gruplarına katılamanı öneririm. XDA forumundan rehberleri ve konuları bulabilirsin. O konularda da Telegram gruplarının linkleri vardır. Youtubeda da rehberler vardır. Garantini bozuyor bu işlem ama bu işlemi yaptıktan sonra yapmamış hale getirebiliyorsun cihazı. Yani garantini gitmiş olmuyor bir şey farketmedikleri için.Nasıl oluyor o girer
Nasıl yapabilirim kardeşim hiç denemedim anlamam açıkçası
Senin telefon ne şu an kullandığın ve ne kadar süredir kullanıyorsunBen burdan her şeyi anlatamam ama sınırsız kaynak var internette. Telegram indirip Mi 9T gruplarına katılamanı öneririm. XDA forumundan rehberleri ve konuları bulabilirsin. O konularda da Telegram gruplarının linkleri vardır. Youtubeda da rehberler vardır. Garantini bozuyor bu işlem ama bu işlemi yaptıktan sonra yapmamış hale getirebiliyorsun cihazı. Yani garantini gitmiş olmuyor bir şey farketmedikleri için.
S7 Edge, 4 sene oldu yakın zamanda.Senin telefon ne şu an kullandığın ve ne kadar süredir kullanıyorsun