TheLastWarrior
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,045
Ben miui 11 ortalama 6 saat ekran süresi alıyordum miu12 den sora 8 saatleri görmeye basladım ekran süresinde
Bugün aldığım ekran süresi gün boyunca sarj edilmedi sabah 6 da ckildi sarjdan aktif kullandım mobil veri hiç kapanmadı gün boyu sosyal medyadaydımEkli dosyayı görüntüle 111154o
Ben sarj tam bittikken attım %1 de senin %27 var daha 8.30 saat görürüsn rahat
OnePlus'a geçmek istiyorummi 9t kullanıyorum
gelmedi ki aylar önce MIUI 12 geldi halen duruyor güncellemedim bile Temmuz'da güncellerim deneyimlerimi aktarırımMi 9T'ye Android 11 geldi. Yükleyen oldu mu?
Bence biraz daha beklenmesi lazım. Bataryayı kötü yönde etkilediği söyleniyordu.Bütün kullanıcılar için Android 11 geldi.
Sence SDN forum kullanan bir insan yeni sürüm geldikten sorna bekler mi?Bence biraz daha beklenmesi lazım. Bataryayı kötü yönde etkilediği söyleniyordu.
?Sence SDN forum kullanan bir insan yeni sürüm geldikten sorna bekler mi?
Bende bişey fark edemedim fazla sanki sadece sürüm ismi değişmiş gibi miui 12.5 de görünen çoğu şey yokHerhangi bir fark göremedim. Sıkıntısız çalışıyor sistemde sıkıntı yok. Arayüzde ufak değişiklikler var.
O kadarda kötü değil bee tamam pilin içinden gectiler ama hala güncel donanımıda bi çok modele göre hala iyi oyun, uygulama, kamera vs durumundaŞu cihazdan kurtulduğum iyi oldu güncellemeler ile ne hale geldi güzelim telefon. Ah Xiaomi...
Kötü telefon demiyorum ama aldıktan sonra 1 yıl içinde pil performansı yüzde 25-30 kayıp yaşadı resmen.O kadarda kötü değil bee tamam pilin içinden gectiler ama hala güncel donanımıda bi çok modele göre hala iyi oyun, uygulama, kamera vs durumunda
Malesef güncellesen bi türlü güncellemesen bi türlü güncelleme konusu sıkıntıKötü telefon demiyorum ama aldıktan sonra 1 yıl içinde pil performansı yüzde 25-30 kayıp yaşadı resmen.
Şartlar izin verseydi İPhone 11 Pro veya 12 alıp yoluma bakardım.Şu cihazdan kurtulduğum iyi oldu güncellemeler ile ne hale geldi güzelim telefon. Ah Xiaomi...