- Reaksiyon puanı
- 4,549
@Görkem Say hocam neden RN8 RN8 Pro ve Mİ9 Lite'da MİUI 11 güncellemesi gelmesine rağmen hala Google'ın telefon ve mesajlar uygulaması yer alıyor ?
Anlaşmaya bağlı galiba. Klavyede de GBoard kullanıyoruz mesela.@Görkem Say hocam neden RN8 RN8 Pro ve Mİ9 Lite'da MİUI 11 güncellemesi gelmesine rağmen hala Google'ın telefon ve mesajlar uygulaması yer alıyor ?
Mİ9T de MİUI kendi telefon ve mesajlar uygulaması varken neden RN8 Pro'da Google'ın kendi telefon ve mesajlar uygulaması var ben anlamıyorum keşke kullanıcıya seçenek sunsalardı ben şahsen google'ın kendi telefon ve mesajlar uygulamasını kullanmamAnlaşmaya bağlı galiba. Klavyede de GBoard kullanıyoruz mesela.
Çok bir fark yok ki uygulamalar arasında. MIUI'ın kendi mesajlar ve rehber uygulaması ile yapıp Google uygulamalarında yapamayacağın şeyler yok. İkisi de çok basit temel amaçları gideriyor zaten bu kadar takılma.Mİ9T de MİUI kendi telefon ve mesajlar uygulaması varken neden RN8 Pro'da Google'ın kendi telefon ve mesajlar uygulaması var ben anlamıyorum keşke kullanıcıya seçenek sunsalardı ben şahsen google'ın kendi telefon ve mesajlar uygulamasını kullanmam
Klavye sorun değil SwiftKey de kurarım GBoard da kullanırım klavye dert edilecek bir şey değil
Şimdi bana bidaha güncelleme gelirmi abi 11.03 benimki. 11 oldu sanırım bidaha gelirmiSistemsel güncellemeler sonucu bu tarz hataların meydana gelmesi normaldir. 1-2 ay içerisinde gelecek güncellemelerle bu hatalar giderilir. 9T/Pro için Aralık ayının sonuna kadar Android 10 yayınlanacak büyük ihtimalle bütün hatalar giderilecektir.
Muhammed İkbal Tansu kardeşimize katılıyorum videoda 10:24'den itibaren izleseniz ne demek istediğimi anlayacaksınızÇok bir fark yok ki uygulamalar arasında. MIUI'ın kendi mesajlar ve rehber uygulaması ile yapıp Google uygulamalarında yapamayacağın şeyler yok. İkisi de çok basit temel amaçları gideriyor zaten bu kadar takılma.
Bizim seriler Android 10 ve 11 alacak. 12 bile gelebilir belli olmaz. Bunun yanından ortalama 4 yıl MIUI güncellemesi de alırız ek olarak. Aralarda hata gidermeleri, güvenlik güncellemeleri de olur. Daha çok alırız yaniŞimdi bana bidaha güncelleme gelirmi abi 11.03 benimki. 11 oldu sanırım bidaha gelirmi
Ben daha önceden Google'ın kendi rehber ve mesajlaşma uygulamalarını da kullandım. Bir eksiklik veya fazlalık hissetmiyorum açıkçası şimdi. Uygulamanın görüntüsü temalar aracılığıyla değiştirilebilir kolay bir işlem. Belki en büyük handikap arama kaydının yapılamıyor olmasıdır ki bunu da günlük hayatta kaç kişi kaç kere kullanacak malum. Zaten aynı işlevi gören farklı uygulamalar da var. Dediğim gibi ben ikisini de kullandığım için söylüyorum. Şuan 9T cihazımda Google rehber ve mesajlaşma olsaydı da benim için değişen bir şey olmazdı.Muhammed İkbal Tansu kardeşimize katılıyorum videoda 10:24'den itibaren izleseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız
O zaman kamera şarj falan düzeltilir inşaallah. Şimdi sabah baktım başlatıcıya güncelleme gelmiş ama değişiklik yokBizim seriler Android 10 ve 11 alacak. 12 bile gelebilir belli olmaz. Bunun yanından ortalama 4 yıl MIUI güncellemesi de alırız ek olarak. Aralarda hata gidermeleri, güvenlik güncellemeleri de olur. Daha çok alırız yani
Ben daha önceden Google'ın kendi rehber ve mesajlaşma uygulamalarını da kullandım. Bir eksiklik veya fazlalık hissetmiyorum açıkçası şimdi. Uygulamanın görüntüsü temalar aracılığıyla değiştirilebilir kolay bir işlem. Belki en büyük handikap arama kaydının yapılamıyor olmasıdır ki bunu da günlük hayatta kaç kişi kaç kere kullanacak malum. Zaten aynı işlevi gören farklı uygulamalar da var. Dediğim gibi ben ikisini de kullandığım için söylüyorum. Şuan 9T cihazımda Google rehber ve mesajlaşma olsaydı da benim için değişen bir şey olmazdı.
9T Pro için kutunda çıkan şarj aleti 27W desteğe sahip diye biliyorum. Zaten Pro modeli de en fazla 27W hızlı şarj destekliyor. Ek bir ürün almana gerek yok yani.Abi bu hızlı şarj olayı nasıl oluyor kutudan çıkan dan hariç daha hızlı şarj eden makina varmı 9t pro ya
Aynen çok sıkıntı bencedeWatsap görüntülü aramada cevap vermeden ön kamera açılıyor. Cebimizde bu mekanizma bozulur. Hiç hoşuma gitmedi. Başına gelen varmı
Abi kamere önizleme yok dimi2 gün önce S9'dan Xiaomi Mİ9T Pro Kırmızı modele geçtim.Mutluyum
Güncelleme yaptın mı kac paraya aldın. Şarj aletinin resmini atar mısın rica etsem abiAbi kamere önizleme yok dimi
Bu ne nasıl yukledin abi bunuGCam Night Sight ile bu gece çektim baya hoşuma gitti.
MIUI 11 kurduktan sonra kullanmaya başlamadan önce telefonu sıfırladın mı5 yıldır kullandığım İPhone 5s'ten bugün Mİ9T 128 GB mavi rengi ile bende artık aranızdayım çok mutluyum
hayır çünkü kurulumu yeni yaptım telefonu sıfırlamam için ortada hiçbir sebep yoktu kurulumu yaptıktan sonra MIUI 10 vardı sonra hemen MIUI 11'e güncelledim ondan sonra rehber fotolar ve müzikleri aktardımMIUI 11 kurduktan sonra kullanmaya başlamadan önce telefonu sıfırladın mı
Ben ne olur ne olmaz diye sıfırlamıştım ondan dedim reis şarjı anormal bir şekilde bitmiyorsa sıkıntı yok demektir ?hayır çünkü kurulumu yeni yaptım telefonu sıfırlamam için ortada hiçbir sebep yoktu kurulumu yaptıktan sonra MIUI 10 vardı sonra hemen MIUI 11'e güncelledim ondan sonra rehber fotolar ve müzikleri aktardım
Hızlı şarj oluyor tam ihtiyacım olan şeyBen ne olur ne olmaz diye sıfırlamıştım ondan dedim reis şarjı anormal bir şekilde bitmiyorsa sıkıntı yok demektir ?
WhatsApp yedeğim 5s'te kaldı onu malesef kurtaramadım babam telefonu yaptırsa kurtarabilirim aslında 150 tl masrafı var whatsapp yedegimi alsam ayarlardan icloud hesabimdan ciksam ve teli sıfırlasam yeter babam 2.hattini takip kullansin bu arada babami RN8'e gecirsem cağ atlar yemin ediyorumBen ne olur ne olmaz diye sıfırlamıştım ondan dedim reis şarjı anormal bir şekilde bitmiyorsa sıkıntı yok demektir ?
müzik dinlerken kilit ekranında player çıkmıyor ama arka planda müzik çalmaya devam ediyor böyle bir problem ile karşılaşan var mı ya da karşılaştıysa çözümü nedir bilen var mı ?
Call of Duty mobile indirdim grafikleri en yükseğe ayarlardım kasma ve donma yok yağ gibi akıyor tek sinirimi bozan şey hesabımı silemiyorum çünkü gboard'un tahmin özelliği yüzünden kullanıcı adımı istediğim gibi yazamadım Spidey yazacaktım Soidey yazdı düzeltemiyordum 350 cod puanı istiyor niye ben bu oyunda bir hesaba bağlanmak zorundayımBen de RN8 Pro'da bunu yaşamıştım. Uygulama ayarlarından kullandığın uygulama(Spotify, Apple Music, Tidal vb.) için bildirimlere izin verince player'ı kilit ekranında görebiliyorsun.
bugün evden %96 şarj ile çıktım %61 ile eve geldim müzik dinledim mobil veri full açıktı parlaklık %50'lerdeydi kısacası batarya performansından çok memnun kaldım ayrıca artık yanımda şarj aleti taşımıyorumBen de RN8 Pro'da bunu yaşamıştım. Uygulama ayarlarından kullandığın uygulama(Spotify, Apple Music, Tidal vb.) için bildirimlere izin verince player'ı kilit ekranında görebiliyorsun.
Miui 11 le ekran sureleri dustu diyor bazi kullanicilar sen guncelleme yaptinmiCall of Duty mobile indirdim grafikleri en yükseğe ayarlardım kasma ve donma yok yağ gibi akıyor tek sinirimi bozan şey hesabımı silemiyorum çünkü gboard'un tahmin özelliği yüzünden kullanıcı adımı istediğim gibi yazamadım Spidey yazacaktım Soidey yazdı düzeltemiyordum 350 cod puanı istiyor niye ben bu oyunda bir hesaba bağlanmak zorundayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugün evden %96 şarj ile çıktım %61 ile eve geldim müzik dinledim mobil veri full açıktı parlaklık %50'lerdeydi kısacası batarya performansından çok memnun kaldım ayrıca artık yanımda şarj aleti taşımıyorum
kurulumu yaptıktan sonra hemen miuı 11'e güncelledim ekran süresi ile ilgili bir problem yaşamadımMiui 11 le ekran sureleri dustu diyor bazi kullanicilar sen guncelleme yaptinmi
Düşse ne kadar düşebilir.Güncelleme iyidir.Yakında düzeltirler.Miui 11 le ekran sureleri dustu diyor bazi kullanicilar sen guncelleme yaptinmi
Ins android 10 la daha stabil olurDüşse ne kadar düşebilir.Güncelleme iyidir.Yakında düzeltirler.