Xiaomi Mi 9T/9T Pro Kullanıcıları Kulübü

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Ben telefonu alana kadar düzeleceğine inanıyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
Ben telefonu alana kadar düzeleceğine inanıyorum.
Çok sürmez. Aralık bitmeden Android 10 verilecek 9T için. Şuan ki hataları giderim stabil bir sürüm oluşturuyorlardır diye tahmin ediyorum. 9T için 10 verilirken Pro modeli içinde hata düzeltmelerini yayımlarlar.

Kesici34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
MİUİ 11.0.3.0 guncellemesinden sonra bi cok problem yasamaya basladim baktim kimse bisey yazmamis... Kamera uygulamasindan çektiğim video ve fotografi galeriye gecip izleyemiyorum.. bazi bankacilik programlari calismiyor (vakifbank,maximum). Google haritalar programindan cikip tekrar girdiğimde ekran simsiyah oluyor duzelmiyor. Bunun gibi sacma sapan bi ton aksilik var... Bu sürüm kararlı sürüm olarak gönderildi nasil boyle amatörce hatalar barındırıyor anlam veremedim... Premium bi telefon kullaniyorum hissi yavaş yavas kalkiyor bende yani.
Benmde şarj sanki hızlı gitmeye basladi abi nolcak böyle bidaha güncelleme gelir mi bize
Mesaj otomatik birleştirildi:

MİUİ 11.0.3.0 guncellemesinden sonra bi cok problem yasamaya basladim baktim kimse bisey yazmamis... Kamera uygulamasindan çektiğim video ve fotografi galeriye gecip izleyemiyorum.. bazi bankacilik programlari calismiyor (vakifbank,maximum). Google haritalar programindan cikip tekrar girdiğimde ekran simsiyah oluyor duzelmiyor. Bunun gibi sacma sapan bi ton aksilik var... Bu sürüm kararlı sürüm olarak gönderildi nasil boyle amatörce hatalar barındırıyor anlam veremedim... Premium bi telefon kullaniyorum hissi yavaş yavas kalkiyor bende yani.
Abi resim çekince kameranın sol alt köşede resim çıkmıyor ta galeriye gidiyor buda saçma değil mi yani çektin resme bakmak için galeriye gidiyorsun

Son düzenleme:

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bende 9t Alacağım güncelleme yapmadan mi kullanayim

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bugün efsane cuma dan faydalanarak hb den 9t almayı düşünüyorum genpa garantili mi olması gerekir önerdiğiniz satıcı varmı

BkBozkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Slm arkadaşlar 5 sene kullandığım LG V10 ürününden xiaomi 9t ye geçmiş bulunuyorum. 20 gün bu telefonu kovaladım. Her yeri okudum araştırdım. Şansıma sıkışan birinin telefonu satma kararından dolayı 1 aylık 9t yi şuan 2400 TL ye aldım. Nokta çizik yok sıfırdan farksız. Güvenilir kişi olduğu için düşünmeden aldım. Mi6 serisinden beri xiaomi markasını takip ediyorum. Powerbank onu kullanıyorum. 2 seneyi geçti soketler bozuldu 20 TL ye yaptırdım hala canavar gibi şarj ediyor. Fiyatına göre alınacak en iyi ürün olduğunu düşünüyorum. 2 gündür elimden düşünmedim. Pubg da oynuyorum call of duyu de oynuyorum. Isınma kasma donma hiç bişey yok. Deli paralar verip markalara gitmek akıl işi değil bence. Param var alırım diyenlere saygı duyarım tercih meselesi.

Arkadaşlar eğer düşünüyorsanız ihtiyaç varsa note8 ,9t vs. Son çıkan telefonları başarılı görüyorum. En çok şarj yiyen pubg gibi oyunda 1 saate yakın oynadım %20 gibi batarya yedi. Bence gayet güzel. Her yönüyle beğendim iyi ki almışım diyorum diyorum. Bu arada aranıza yeni katıldım İzmir'den sevgilerle

Kesici34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Slm arkadaşlar 5 sene kullandığım LG V10 ürününden xiaomi 9t ye geçmiş bulunuyorum. 20 gün bu telefonu kovaladım. Her yeri okudum araştırdım. Şansıma sıkışan birinin telefonu satma kararından dolayı 1 aylık 9t yi şuan 2400 TL ye aldım. Nokta çizik yok sıfırdan farksız. Güvenilir kişi olduğu için düşünmeden aldım. Mi6 serisinden beri xiaomi markasını takip ediyorum. Powerbank onu kullanıyorum. 2 seneyi geçti soketler bozuldu 20 TL ye yaptırdım hala canavar gibi şarj ediyor. Fiyatına göre alınacak en iyi ürün olduğunu düşünüyorum. 2 gündür elimden düşünmedim. Pubg da oynuyorum call of duyu de oynuyorum. Isınma kasma donma hiç bişey yok. Deli paralar verip markalara gitmek akıl işi değil bence. Param var alırım diyenlere saygı duyarım tercih meselesi.

Arkadaşlar eğer düşünüyorsanız ihtiyaç varsa note8 ,9t vs. Son çıkan telefonları başarılı görüyorum. En çok şarj yiyen pubg gibi oyunda 1 saate yakın oynadım %20 gibi batarya yedi. Bence gayet güzel. Her yönüyle beğendim iyi ki almışım diyorum diyorum. Bu arada aranıza yeni katıldım İzmir'den sevgilerle
Abi telefon sürümü ne ekran görüntüsü atar misjn rica etsem bendede 9t pro varda güncelleme yaptın mi

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374

Aramıza hoşgeldiniz.Telefonunuz hayırlı olsun.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192

hayırlı olsun güncellemeleri yaptınmı

Kesici34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hayırlı olsun güncellemeleri yaptınmı
Abi şimdi son olarak yüklü olması gereken 11.0.3.0 dimi. Ben yaptm bu şarj hızlı gitmeye başladı nabcaz abi sen biliyorsundur anlamıyorum ben fazla

Screenshot_2019-11-21-12-12-14-879_com.miui.securitycenter.jpg

Abi ben son paketi indir dedim gene aynı şey iniyor iptal edemedim bidaha yukluycek sanırım birşey olur mu indirse yüklesem

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-21-12-46-00-557_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2019-11-21-12-46-00-557_com.android.updater.jpg
    14.4 KB · Görüntüleme: 213
Son düzenleme:

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Abi şimdi son olarak yüklü olması gereken 11.0.3.0 dimi. Ben yaptm bu şarj hızlı gitmeye başladı nabcaz abi sen biliyorsundur anlamıyorum ben fazla

Ekli dosyayı görüntüle 82056

Abi ben son paketi indir dedim gene aynı şey iniyor iptal edemedim bidaha yukluycek sanırım birşey olur mu indirse yüklesem
Galiba yeni sürümde şarj sorunuyla karşılaşılıyor.Xiaomi'nin yakında sorunu gidereceğine inanıyorum.

Kesici34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galiba yeni sürümde şarj sorunuyla karşılaşılıyor.Xiaomi'nin yakında sorunu gidereceğine inanıyorum.
İnşallah abi. Bı yandan da düşünüyorum yani çift hat takili. Sabah 100du şuan 58 belkide normal

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-21-13-56-55-046_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-11-21-13-56-55-046_com.miui.securitycenter.jpg
    35.1 KB · Görüntüleme: 208

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Acill migros dan 2599 a xiaomi mi 9t alınırmı tr garantili mi dir

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Alınır ama ithalatçı garantili hatırladığım kadarıyla ürüne birşey olduğunda telefon migrosa gidiyordu.

BkBozkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Güncelleme bendemiui 11.0.1.0 yazıyor. Uyuz ettiniz beni beyler ? güncelleme yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım. Gerçi sorunlu olan 11.0.3.0 diye yazmış birisi

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Güncelleme bendemiui 11.0.1.0 yazıyor. Uyuz ettiniz beni beyler ? güncelleme yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım. Gerçi sorunlu olan 11.0.3.0 diye yazmış birisi
9T'ye henüz Android 10 gelmedi. Size gelen MIUI 11 yine ama Android 9 hala. 11.0.3.0 olan şu an sadece pro modele geldi. O Android 10

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,537
O Pro modeli için hocam. Düz 9T için son sürüm şuan 11.0.1.0 zaten.