taylorsaundles
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 120
Benim sorunumu yaşayan insanların diğer forumlarda açtığı tüm konuları okudum ama bir çare bulamadım. Her neyse konuya gireyim, benim telefonum redmi note 8 ve bundan yaklaşık 3-4 ay önce güç tuşum aşırı derecede hassaslaşmıştı elimi değdirmem bile kapanıp açılması ve loopa girmesi için yeterliydi. Fakat bir gün bi' şekilde sorunum kendi kendine kayboldu. Zaman geçti ve yine aynı sorun hemde daha büyük bela olarak. Sorun yaşanırken güç tuşu aşırı hassaslaşıyor dokunmamla birlikte ekran 2-3 kez gidip geliyor daha sonra yeniden başlatma, kapat vs. butonlarının olduğu ekrana falan giriyor ve daha sonra kendini yeniden başlatıyor. Yeniden başlatma esnasında bir bootloop oluyor tekrar tekrar restart atıyor ta ki benim şansım yaver gidip tuşa basılı tuttuğum zaman açılıyor düzgün şekilde. Ve komik olan kısım telefonu tamamen kapatıp bi 15-20 dakika şarjda tutunca sorunun kalkıyor olması. Sorun kalkıyor ama 4-5 saat geçmeden tekrar yaşanıyor. 2 günde rahat 7, 8 kez başıma geldi. Telefoncuya götürmeyi planlıyorum ama güvenemiyorumda. Telefonun power tuşu iki yana doğru oynuyor bu donanımsal olduğu fikrini aklınıza getirebilir ama kapatıp açınca da kayboluyor yukarıda bahsettiğim gibi. Sizce ne yapmalıyım? (Uzun konu olduğu için özür dilerim.)