Xiaomi Garanti

Araştırmacı1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, Xiaomi alacaktım fakat önermediler Evofone 1-2 yıl içinde batacak denildi bilgisi olan aydınlatabilir mi?

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Xiaomi Türkiye Garantili alın.
Xiaomi Türkiye Garantili alırsanız telefonu Evofone, GENPA ve OUNO servislerinden istediğinize yaptırabilirsiniz.

Xiaomi Türkiye Garanti Servisleri:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi'nin sitesinde garanti servislerinde güncelleme olmuş sanırım. Daha önce OUNO da vardı ama şimdi listede OUNO'yu göremedim.

Son listede Evofone ve GENPA var.

Araştırmacı1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Xiaomi Türkiye Garantili alın.
Xiaomi Türkiye Garantili alırsanız telefonu Evofone, GENPA ve OUNO servislerinden istediğinize yaptırabilirsiniz.

Xiaomi Türkiye Garanti Servisleri:

Xiaomi'nin sitesinde garanti servislerinde güncelleme olmuş sanırım. Daha önce OUNO da vardı ama şimdi listede OUNO'yu göremedim.

Son listede Evofone ve GENPA var.
Evofone ve genpa sanırım birleşmiş yani tek evofone ilgileniyor ve ne yazık ki evofone çok fazla şikayet var bilmiyorum burada var mı bunu yaşayan, tek korkum garanti konusu ve çok tereddütteyim..

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Evofone ve genpa sanırım birleşmiş yani tek evofone ilgileniyor ve ne yazık ki evofone çok fazla şikayet var bilmiyorum burada var mı bunu yaşayan, tek korkum garanti konusu ve çok tereddütteyim..
Bende de Xiaomi var. Bence birleşme olması saçma bir şey. GENPA halen faaliyet gösteriyor ve Xiaomi listesindeki servis adreslerinin Evofone dışında tamamı GENPA Teknik Servisi'nin adresi.

Araştırmacı1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende de Xiaomi var. Bence birleşme olması saçma bir şey. GENPA halen faaliyet gösteriyor ve Xiaomi listesindeki servis adreslerinin Evofone dışında tamamı GENPA Teknik Servisi'nin adresi.
Google'a Xiaomi Türkiye Distribütörü yazın direkt Evofone çıkıyor maalesef

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Google'a Xiaomi Türkiye Distribütörü yazın direkt Evofone çıkıyor maalesef
Tek distribütör Evofone değil ki. İsterseniz Evofone'u arayıp sorun. Ben sordum. Evofone'dan başka distribütörlerin de olduğunu söylediler.

Xiaomi Türkiye Garantili telefon alırsanız GENPA garantisi de oluyor. Bu yüzden Evofone'a götürmenize gerek yok.
Benim telefon da Evofone'un ithal ettiği bir telefon. Ama Xiaomi Türkiye Garantili olduğu için Genpa'da da garantisi de var. Genpa'yı arayıp IMEI numarasından teyit edebilirsiniz.

Araştırmacı1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tek distribütör Evofone değil ki. İsterseniz Evofone'u arayıp sorun. Ben sordum. Evofone'dan başka distribütörlerin de olduğunu söylediler.

Xiaomi Türkiye Garantili telefon alırsanız GENPA garantisi de oluyor. Bu yüzden Evofone'a götürmenize gerek yok.
Benim telefon da Evofone'un ithal ettiği bir telefon. Ama Xiaomi Türkiye Garantili olduğu için Genpa'da da garantisi de var. Genpa'yı arayıp IMEI numarasından teyit edebilirsiniz.
Şaşırdım şu an , peki nasıl genpa yaptırabiliriz?

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Şaşırdım şu an , peki nasıl genpa yaptırabiliriz?
Telefonu Evofone'dan aldıysanız zaten Genpa'da da garantisi vardır. Genpa'yı arayıp Garanti sorgulama bölümden IMEI no vererek sorgulama yapabilirsiniz.
Evofone ile ilgili şikayetleri ben de okudum. Sorun olursa Genpa'ya göndermeyi düşünüyorum.

Araştırmacı1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu Evofone'dan aldıysanız zaten Genpa'da da garantisi vardır. Genpa'yı arayıp Garanti sorgulama bölümden IMEI no vererek sorgulama yapabilirsiniz.
Evofone ile ilgili şikayetleri ben de okudum. Sorun olursa Genpa'ya göndermeyi düşünüyorum.
Peki çok teşekkür ederim aydınlattığınız için

Evofone batmaz. Ama içiniz rahat olsun istiyorsanız bu linke basarak Hepsiburada kendi sattığı garantili telefonları alabilirsiniz Cep Telefonu Fiyatları & 2020 Akıllı Telefon Modelleri -%23 İndirim
Teşekkür ederim