Araştırmacı1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar, Xiaomi alacaktım fakat önermediler Evofone 1-2 yıl içinde batacak denildi bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Kim batacak dedi?Merhabalar, Xiaomi alacaktım fakat önermediler Evofone 1-2 yıl içinde batacak denildi bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Mağaza ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum çalışan birisi söylediKim batacak dedi?
Evofone ve genpa sanırım birleşmiş yani tek evofone ilgileniyor ve ne yazık ki evofone çok fazla şikayet var bilmiyorum burada var mı bunu yaşayan, tek korkum garanti konusu ve çok tereddütteyim..Xiaomi Türkiye Garantili alın.
Xiaomi Türkiye Garantili alırsanız telefonu Evofone, GENPA ve OUNO servislerinden istediğinize yaptırabilirsiniz.
Xiaomi Türkiye Garanti Servisleri:
![]()
404 - Xiaomi Global
View Xiaomi errors/404. Check the latest errors/404 products from Xiaomi official site Mi.com .www.mi.com
GENPA Web Sitesi
Cep telefonu, Aksesuar ve Tablet ürünleri uygun fiyatlarla GENPA'da. Ücretsiz Kargo, Kapıda ödeme fırsatları ile aradığın her şey GENPA'da.www.genpa.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi'nin sitesinde garanti servislerinde güncelleme olmuş sanırım. Daha önce OUNO da vardı ama şimdi listede OUNO'yu göremedim.
Son listede Evofone ve GENPA var.
Bende de Xiaomi var. Bence birleşme olması saçma bir şey. GENPA halen faaliyet gösteriyor ve Xiaomi listesindeki servis adreslerinin Evofone dışında tamamı GENPA Teknik Servisi'nin adresi.Evofone ve genpa sanırım birleşmiş yani tek evofone ilgileniyor ve ne yazık ki evofone çok fazla şikayet var bilmiyorum burada var mı bunu yaşayan, tek korkum garanti konusu ve çok tereddütteyim..
Google'a Xiaomi Türkiye Distribütörü yazın direkt Evofone çıkıyor maalesefBende de Xiaomi var. Bence birleşme olması saçma bir şey. GENPA halen faaliyet gösteriyor ve Xiaomi listesindeki servis adreslerinin Evofone dışında tamamı GENPA Teknik Servisi'nin adresi.
Tek distribütör Evofone değil ki. İsterseniz Evofone'u arayıp sorun. Ben sordum. Evofone'dan başka distribütörlerin de olduğunu söylediler.Google'a Xiaomi Türkiye Distribütörü yazın direkt Evofone çıkıyor maalesef
Şaşırdım şu an , peki nasıl genpa yaptırabiliriz?Tek distribütör Evofone değil ki. İsterseniz Evofone'u arayıp sorun. Ben sordum. Evofone'dan başka distribütörlerin de olduğunu söylediler.
Xiaomi Türkiye Garantili telefon alırsanız GENPA garantisi de oluyor. Bu yüzden Evofone'a götürmenize gerek yok.
Benim telefon da Evofone'un ithal ettiği bir telefon. Ama Xiaomi Türkiye Garantili olduğu için Genpa'da da garantisi de var. Genpa'yı arayıp IMEI numarasından teyit edebilirsiniz.
Merhabalar, Xiaomi alacaktım fakat önermediler Evofone 1-2 yıl içinde batacak denildi bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Telefonu Evofone'dan aldıysanız zaten Genpa'da da garantisi vardır. Genpa'yı arayıp Garanti sorgulama bölümden IMEI no vererek sorgulama yapabilirsiniz.Şaşırdım şu an , peki nasıl genpa yaptırabiliriz?
Peki çok teşekkür ederim aydınlattığınız içinTelefonu Evofone'dan aldıysanız zaten Genpa'da da garantisi vardır. Genpa'yı arayıp Garanti sorgulama bölümden IMEI no vererek sorgulama yapabilirsiniz.
Evofone ile ilgili şikayetleri ben de okudum. Sorun olursa Genpa'ya göndermeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederimEvofone batmaz. Ama içiniz rahat olsun istiyorsanız bu linke basarak Hepsiburada kendi sattığı garantili telefonları alabilirsiniz Cep Telefonu Fiyatları & 2020 Akıllı Telefon Modelleri -%23 İndirim