Avogadro35
Öğrenci
Merhabalar bu akıllı saati gözüme kestirdim kullanan fikrini söyleyebilir mi ya da daha iyi akıllı saat önerebilecekleri konuya bekliyorum bütçen verge lite fiyatı civarlarıdır
Kişiden kişiye değişir mi band 5 in verge liteye göre donanımsal olarak artısı yok ancak renk ve boyut açısından başkaları için bir tercih olabilir. Benim tercihim verge lite oldu.Bence bunu yerine Mi Band 5 alınabilir.
Ben ikide bir karar değiştiriyorum Mi Band 4 mü alayım Mi Band 5 mi alayım diye ? Dün kafayı yiyecektim. Ama sonunda Mi Band 5 almaya karar verdim. Verge Lite'da kötü cihaz deği. Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir.Ben saat sevmediğim için akıllı bileklik tercih ediyorum.Kişiden kişiye değişir mi band 5 in verge liteye göre donanımsal olarak artısı yok ancak renk ve boyut açısından başkaları için bir tercih olabilir. Benim tercihim verge lite oldu.
E hayırlı olsun o zamanBen ikide bir karar değiştiriyorum Mi Band 4 mü alayım Mi Band 5 mi alayım diye ? Dün kafayı yiyecektim. Ama sonunda Mi Band 5 almaya karar verdim. Verge Lite'da kötü cihaz deği. Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir.Ben saat sevmediğim için akıllı bileklik tercih ediyorum.
8 gün sonra bu mesajı alabilirim. Daha almadım parayı denkleştirmeye çalışıyorumE hayırlı olsun o zaman![]()
En kısa sürede parayı denkleştirip mi band 5'ine kavuşman dileği ile8 gün sonra bu mesajı alabilirim. Daha almadım parayı denkleştirmeye çalışıyorum![]()
![]()
Mesela diyelim ki 2 mesaj geldi biri ahmetten biri Mehmetten. Bildirimler menüsünde Ahmet ve mehmetin mesajı birlikte görünür sonra da kimin mesajını tamamen görmek istersen onun mesajına tıklarsın ve tamamen tüm mesajı okursun.Verge lite kullanan arkadaşım whatsapptan gelen uzun bir mesajın hepsi görünüyor mu yoksa küçük bir kısmi mi görünüyor?
Evet ben mi band 4 de de o sıkıntıyı yaşıyordum bu saatte o sorun düzeldi rica ederimÇünkü mi band 5 de vesaire sanırım sınırlı gösterdiği metin önemliydi benim için teşekkürler cevabın için
Fiyatını donanımsal olarak hak ediyor şuanlık hatırladığım tek sorun saatin kordonu terletiyorKullanıyorsun sanirim aktif bir sekilde eksik gordugun birsey var mi saatte
Umarım. Saat geldiğinde beğenip beğenmediğini de bana bildirirsen sevinirimTamam sağol umarım pişman olmam