• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xiaomi 12T Pro alınır mı?

Herobrine

Müdavim
Bu telefonu almayı düşünüyorum. İçine de akıcı olması için LineageOS 20 kurmayı düşünüyorum. Amacım sadece performans. Kalite de önemli. Ayrıca 120W şarjı var. Alınır mı?

Alınır veya alınmaz deyin farklı telefon önermeyin.

Alınmaz.

Bu telefonu almayı düşünüyorum. İçine de akıcı olması için LineageOS 20 kurmayı düşünüyorum. Amacım sadece performans. Kalite de önemli. Ayrıca 120W şarjı var. Alınır mı?

Alınır veya alınmaz deyin farklı telefon önermeyin.
Alınır.

Yurt dışından ucuza malum işle beraber alınır ama yurt içinde Galaxy S23 varken hiçbir şansı yok.

25000 bandına iPhone 12 mi almalıyım? Öyle yapacaksam hiç almayayım daha iyi. Snapdragon 8 Gen 1 her şekilde A14 Bionic'i geçiyor. A16 Bionic'i de geçiyor.
Dostum, sana "iPhone 12 al" dediğimi mi gördün de ortaya bunu atıyorsun? Yukarı bakarsan bu fiyat bandında S23 önerdiğimi görürsün.

Hocam S23'ün ısınma sorunları varmış. Zaten 8 Gen 1 de ısınıyor.
Hayır, cihazda kronik bir sorun yok. Şu ana kadar kadar Wi-Fi'a bağlanmama, hızlı şarjın çalışmaması, deklanşörde gecikme gibi sorunlar ortaya çıktı ancak geçtiğimiz ay yayınlanan güncellemeyle birçoğu giderildi. Yazılımsal problemler haricinde seride kronik sorun bulunmuyor.

Hocam konuya dönelim. Xiaomi 12T Pro alınır mı? Xiaomi'den başka marka düşünmüyorum.
Hayır, cihazda kronik bir sorun yok. Şu ana kadar kadar Wi-Fi'a bağlanmama, hızlı şarjın çalışmaması, deklanşörde gecikme gibi sorunlar ortaya çıktı ancak geçtiğimiz ay yayınlanan güncellemeyle birçoğu giderildi. Yazılımsal problemler haricinde seride kronik sorun bulunmuyor.