• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xeon 5462 vs Q8400

E5462 daha iyi bir işlemci. Xeon E serisi işlemciler X serisine göre daha az ısınır çünkü güç tüketimleri daha azdır ancak bu ısınmayacakları anlamına gelmez.Yani aldıktan sonra kaç derece olur bilmiyorum.Quad serisi intel stok fanla stabil bir şekilde rahatça çalışabiliyor ama E5462 nin istenmeyen sıcaklıklara çıkacağını düşünüyorum,daha önce deneyimlemediğim için kesin yüksek sıcaklık olur diyemiyorum ama tahminimce 75 dereceden aşağı inmeyecektir.

E5462 daha iyi bir işlemci. Xeon E serisi işlemciler X serisine göre daha az ısınır çünkü güç tüketimleri daha azdır ancak bu ısınmayacakları anlamına gelmez.Yani aldıktan sonra kaç derece olur bilmiyorum.Quad serisi intel stok fanla stabil bir şekilde rahatça çalışabiliyor ama E5462 nin istenmeyen sıcaklıklara çıkacağını düşünüyorum,daha önce deneyimlemediğim için kesin yüksek sıcaklık olur diyemiyorum ama tahminimce 75 dereceden aşağı inmeyecektir.
Peki anakartıma uygun mu uygunsa on belleği fazla olduğu için xeon alcamda uygun mu anakartıma

O benim attigim konuydu şimdiki islemcim intel core2 duo xeon almalı mıyım lutfen acil cevap verin
Xeon alabilirsin ancak bahsettiğimiz E5462 işlemci anakartinda çalışa da bilir çalışmaya da bilir.
Benim tavsiyem Quad serisi almalısın.Xeon alınca yanında soğutucu da alıcaksın zaten,o stok fanla idare edemezsin zaten.