- Reaksiyon puanı
- 25
Hangisi iyi anakartım faxconn g41 mx 2.0 cs go icin gtx 650 1333 4gb ram fan intel stok fan
Peki anakartıma uygun mu uygunsa on belleği fazla olduğu için xeon alcamda uygun mu anakartımaE5462 daha iyi bir işlemci. Xeon E serisi işlemciler X serisine göre daha az ısınır çünkü güç tüketimleri daha azdır ancak bu ısınmayacakları anlamına gelmez.Yani aldıktan sonra kaç derece olur bilmiyorum.Quad serisi intel stok fanla stabil bir şekilde rahatça çalışabiliyor ama E5462 nin istenmeyen sıcaklıklara çıkacağını düşünüyorum,daha önce deneyimlemediğim için kesin yüksek sıcaklık olur diyemiyorum ama tahminimce 75 dereceden aşağı inmeyecektir.
Normalde anakartın 1333 mhz Bus Speed destekliyor ancak başka birisi senin anakartla E5462 yi yani Bus Speed i 1600mhz olan işlemciyi çalıştırmış.Peki anakartıma uygun mu uygunsa on belleği fazla olduğu için xeon alcamda uygun mu anakartıma
Yani kaldırır demi ona göre alcamNormalde anakartın 1333 mhz Bus Speed destekliyor ancak başka birisi senin anakartla E5462 yi yani Bus Speed i 1600mhz olan işlemciyi çalıştırmış.
Foxconn G41 MX 2.0 ekran kartı uyumu
Anakartım Foxconn G41 MX 2.0. islemcim Intel Core2 Duo 2.66 GHz. RAM'lerim 2×2 1333 MHz. PSU 300 Watt. Ben GTX 650 alacağım da anakartıma uyumlu mu?www.technopat.net
Normalde kaldırmamalı ama attığım linkteki arkadaş çalıştırmış.Gorunen o ki çalışabiliyor ama teknoloji şans işi,sende çalışmama ihtimali de var.Yani kaldırır demi ona göre alcam
O benim attigim konuydu şimdiki islemcim intel core2 duo xeon almalı mıyım lutfen acil cevap verinNormalde kaldırmamalı ama attığım linkteki arkadaş çalıştırmış.Gorunen o ki çalışabiliyor ama teknoloji şans işi,sende çalışmama ihtimali de var.
Xeon alabilirsin ancak bahsettiğimiz E5462 işlemci anakartinda çalışa da bilir çalışmaya da bilir.O benim attigim konuydu şimdiki islemcim intel core2 duo xeon almalı mıyım lutfen acil cevap verin