- Reaksiyon puanı
- 25
Anakartim faxconn g41 mx 2.0 ben xeon 5462 alcamda suanki islemcim intel core2 duo psu 300 watt fan intel stok fan
Ama çalışır demi faxconn g41 mx 2.0 ile soğutucu dert değil aliexpressten alcamda iade şansı az ondan soruyorum çalışır mıBiosu modlayıp, güzel bir soğutucu alsan hiç de fena olmaz.İşte yabancı kaynaklı rehber:
LGA 771 Xeon Microcode – How to MOD Your BIOS | E5450 X5460
Learn how to add the LGA 771 Xeon microcode to your BIOS. This is sometimes necessary for people doing the LGA 771 to 775 MOD.www.delidded.com
Soğutucu tavsiyelerim:
![]()
Akasa K32 92mm PWM Fanlı Intel Uyumlu Kısa Profil İşlemci Soğutucusu (AK-CC7117EP01) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Akasa K32 Intel LGA 775/1155/1156 Performans CPU Soğutucu Akasanın Şık ve Ekonomik Yeni LGA 775/1155/1156 İşlemci Soğutucusuna Merhaba Deyin! Hem Şık Hem Ucuz! Akasa K32 sarý yapraklý faný, siyah alüminyum gövdesi, uygun fiyatı ve etkili soğutmasıyla standart işlemci fanlarından birkaç adım...www.teknobiyotik.com
Yada daha iyi soğutan modelini alabilirsin:
Xigmatek Tyr Sd962 İntel/Amd Cpu Fan Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Xigmatek Tyr Sd962 İntel/Amd Cpu Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Modlarsan çalışır tabii ki. Sana rehber linki attım zaten, o aşamaları dikkatlice yaparsan Allah'ın izni ile sıkıntı olmaz. Dilersen, @met 35 usta ve @Spesiyalite da gelebilir. Detaylıca bir konuşuruz.Ama çalışır demi faxconn g41 mx 2.0 ile soğutucu dert değil aliexpressten alcamda iade şansı az ondan soruyorum çalışır mı
Yani ben modlamada acemiyim de modlamasak da çalışır mıModlarsan çalışır tabii ki. Sana rehber linki attım zaten, o aşamaları dikkatlice yaparsan Allah'ın izni ile sıkıntı olmaz. Dilersen, @met 35 usta ve @Spesiyalite da gelebilir. Detaylıca bir konuşuruz.![]()
Çalışmaz ya da yarım yamalak çalışır.Yani ben modlamada acemiyim de modlamasak da çalışır mı
Abi link atabilir misiniz
Nasıl mod yapcazÇalışmaz ya da yarım yamalak çalışır.
Bunu indircem sonra
Bu aşamaları takip et:Nasıl mod yapcaz
ama faxconn için böyle bir uygulama yokBu aşamaları takip et:
LGA 771 Xeon Microcode – How to MOD Your BIOS | E5450 X5460
Learn how to add the LGA 771 Xeon microcode to your BIOS. This is sometimes necessary for people doing the LGA 771 to 775 MOD.www.delidded.com
Ya da anlamıyorsan Türkçe bir video da atabilirim:
Aşağı yukarı uygulaması aynı oluyor. Biosu uyumlu olması yeterli, büyük ihtimalle de uyumludur. Genelde AMI ve Phoenix BIOS kullanılıyor zaten anakartlarda.Ama faxconn için böyle bir uygulama yok
Bu videodakilerin aynısını yapsam ondan sonra kullanabilir miyimAşağı yukarı uygulaması aynı oluyor. Biosu uyumlu olması yeterli, büyük ihtimalle de uyumludur. Genelde AMI ve Phoenix BIOS kullanılıyor zaten anakartlarda.