Garfield™️
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Site adresi: Türkiye'nin TOGG Destek Forumu! - TOGGFORUM.NET
Yerli otomobil TOGG için özenerek hazırladıgım tutmuş oturmuş her gün 3-5 kısının uye oldugu forum sitesini zaman bulup geliştiremediğim ve heba olmaması adına satısa cıkardım. TOGG ile ilgili cıkan en ufak bir yenilik haber guncelleme duyuru vs de sitenin tekili o hafta 3-4k lara cıkıyor. Ciddi emek zaman para harcadığım bir proje alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat: 30,000₺ (maalesef son rakamım pazarlık yok)
0542 626 41 41
- Sitenin aylık getirisi: Gelir odaklı inşa etmedim ancak adsense banner link tanıtım v.b gibi kanallardan ciddi gelir elde edebilirsiniz.
- Sitenin açılış tarihi: 01.06.2023
- DA / PA Değerleri: 10-17
- Kategori / sitenin içeriği: otomobil forum sitesi
- Günlük hit sayısı: Screenshot
- Ziyaretçi kaynağı: google + yandex
- Domainin yaşı: 2
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: her sey dahil tema eklentiler vs ler.
- Hosting dahil mi?: hayır
- Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: hayır
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: HAYIR
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Yerli otomobil TOGG için özenerek hazırladıgım tutmuş oturmuş her gün 3-5 kısının uye oldugu forum sitesini zaman bulup geliştiremediğim ve heba olmaması adına satısa cıkardım. TOGG ile ilgili cıkan en ufak bir yenilik haber guncelleme duyuru vs de sitenin tekili o hafta 3-4k lara cıkıyor. Ciddi emek zaman para harcadığım bir proje alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat: 30,000₺ (maalesef son rakamım pazarlık yok)
0542 626 41 41