XBOX GAME PASS Nasıl iptal edebilirim?

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Normalde İptal et yazması lazım yazmıyor tamam şuan askıya alınmış ama içim rahat etmiyor benim bunu iptal etmem lazım.
Opera Anlık Görüntü_2021-01-02_040926_account.microsoft.com.png

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
hocam ben tr de xbox game pass in ilk 5,90 lık indirminin kalktıgını duydum ondan olabilir olmassa ordaki destek bolumude yardımcı oluyor

temmuzz

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Zaten bir aboneliğiniz yok ki, ödeme de çekmemiş, başarısız oldu diyor. Kart bilgilerini silin, tamam.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,504
Kart bilgilerini silin yeterli.

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Normalde İptal et yazması lazım yazmıyor tamam şuan askıya alınmış ama içim rahat etmiyor benim bunu iptal etmem lazım. Ekli dosyayı görüntüle 131816
Hocam aynısı bende de oldu.5,90 Tl lik nitro için almıştım aradan 1 ay geçtikten sonra iptal etmek istediğimde yinelenen ödemeyi kapat,iptal et gibi butonlar yoktu kartımıda silememiştim.Sürekli 45 tl üzeri çekemedi mesajı geliyordu gmaile.Bende xbox hesabımın bağlı olduğu microsoft hesabımı sildim.Aradan bir süre geçtikten sonra hesabım kalıcı olarak silindi ve artık 45 tl karttan alınamadı gibi mesajlar gelmiyor.Eğer microsoft hesabınızı xbox için açtıysanız başka bir yerde kullanmadıysanız silin hesabınızı aradan belli bi gün sonra kalıcı olarak silinsin sonra tekrar açın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart bilgilerini de silemiyorum sorun orda bağlı ödemeniz var diyor ondan dolayı iptal olmuyor

İşte para yüklersem sıkıntı olabilir
sizden istediği miktar ya da fazlasını yüklerseniz karttan paranızı çeker.Ama örnek 45 tl istiyorsa 10 20 tl yüklediğinde parayı çekmez.Şahsen bende öyle oldu steam için 20tl yatırdım çekmedi parayı.

temmuzz

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Kart bilgilerini de silemiyorum sorun orda bağlı ödemeniz var diyor ondan dolayı iptal olmuyor

İşte para yüklersem sıkıntı olabilir
İkinci bir kart ekleyin, Sanal kart mesela oluşturup. Sonra esas kartınızı silebilirsiniz.

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
İkinci bir kart ekleyin, Sanal kart mesela oluşturup. Sonra esas kartınızı silebilirsiniz.
Pek bir bilgim yok nasıl oluşturucam?

Hocam aynısı bende de oldu.5,90 Tl lik nitro için almıştım aradan 1 ay geçtikten sonra iptal etmek istediğimde yinelenen ödemeyi kapat,iptal et gibi butonlar yoktu kartımıda silememiştim.Sürekli 45 tl üzeri çekemedi mesajı geliyordu gmaile.Bende xbox hesabımın bağlı olduğu microsoft hesabımı sildim.Aradan bir süre geçtikten sonra hesabım kalıcı olarak silindi ve artık 45 tl karttan alınamadı gibi mesajlar gelmiyor.Eğer microsoft hesabınızı xbox için açtıysanız başka bir yerde kullanmadıysanız silin hesabınızı aradan belli bi gün sonra kalıcı olarak silinsin sonra tekrar açın derim.

sizden istediği miktar ya da fazlasını yüklerseniz karttan paranızı çeker.Ama örnek 45 tl istiyorsa 10 20 tl yüklediğinde parayı çekmez.Şahsen bende öyle oldu steam için 20tl yatırdım çekmedi parayı.
Başka yerde kullanıyorum