Alper Yüksel
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
Normalde İptal et yazması lazım yazmıyor tamam şuan askıya alınmış ama içim rahat etmiyor benim bunu iptal etmem lazım.
kartınızda para yoksa sorun olmuyor diye biliyorumNormalde İptal et yazması lazım yazmıyor tamam şuan askıya alınmış ama içim rahat etmiyor benim bunu iptal etmem lazım. Ekli dosyayı görüntüle 131816
Kart bilgilerini de silemiyorum sorun orda bağlı ödemeniz var diyor ondan dolayı iptal olmuyorZaten bir aboneliğiniz yok ki, ödeme de çekmemiş, başarısız oldu diyor. Kart bilgilerini silin, tamam.
İşte para yüklersem sıkıntı olabilirkartınızda para yoksa sorun olmuyor diye biliyorum
Hocam aynısı bende de oldu.5,90 Tl lik nitro için almıştım aradan 1 ay geçtikten sonra iptal etmek istediğimde yinelenen ödemeyi kapat,iptal et gibi butonlar yoktu kartımıda silememiştim.Sürekli 45 tl üzeri çekemedi mesajı geliyordu gmaile.Bende xbox hesabımın bağlı olduğu microsoft hesabımı sildim.Aradan bir süre geçtikten sonra hesabım kalıcı olarak silindi ve artık 45 tl karttan alınamadı gibi mesajlar gelmiyor.Eğer microsoft hesabınızı xbox için açtıysanız başka bir yerde kullanmadıysanız silin hesabınızı aradan belli bi gün sonra kalıcı olarak silinsin sonra tekrar açın derim.Normalde İptal et yazması lazım yazmıyor tamam şuan askıya alınmış ama içim rahat etmiyor benim bunu iptal etmem lazım. Ekli dosyayı görüntüle 131816
sizden istediği miktar ya da fazlasını yüklerseniz karttan paranızı çeker.Ama örnek 45 tl istiyorsa 10 20 tl yüklediğinde parayı çekmez.Şahsen bende öyle oldu steam için 20tl yatırdım çekmedi parayı.Kart bilgilerini de silemiyorum sorun orda bağlı ödemeniz var diyor ondan dolayı iptal olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte para yüklersem sıkıntı olabilir
İkinci bir kart ekleyin, Sanal kart mesela oluşturup. Sonra esas kartınızı silebilirsiniz.Kart bilgilerini de silemiyorum sorun orda bağlı ödemeniz var diyor ondan dolayı iptal olmuyor
İşte para yüklersem sıkıntı olabilir
Pek bir bilgim yok nasıl oluşturucam?İkinci bir kart ekleyin, Sanal kart mesela oluşturup. Sonra esas kartınızı silebilirsiniz.
Başka yerde kullanıyorumHocam aynısı bende de oldu.5,90 Tl lik nitro için almıştım aradan 1 ay geçtikten sonra iptal etmek istediğimde yinelenen ödemeyi kapat,iptal et gibi butonlar yoktu kartımıda silememiştim.Sürekli 45 tl üzeri çekemedi mesajı geliyordu gmaile.Bende xbox hesabımın bağlı olduğu microsoft hesabımı sildim.Aradan bir süre geçtikten sonra hesabım kalıcı olarak silindi ve artık 45 tl karttan alınamadı gibi mesajlar gelmiyor.Eğer microsoft hesabınızı xbox için açtıysanız başka bir yerde kullanmadıysanız silin hesabınızı aradan belli bi gün sonra kalıcı olarak silinsin sonra tekrar açın derim.
sizden istediği miktar ya da fazlasını yüklerseniz karttan paranızı çeker.Ama örnek 45 tl istiyorsa 10 20 tl yüklediğinde parayı çekmez.Şahsen bende öyle oldu steam için 20tl yatırdım çekmedi parayı.