Xbox 360'tan PlayStation 3'e Cevap

parabelyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xbox 360'tan PlayStation 3'e Cevap

Geçtiğimiz hafta Sony PS3 fiyatlarının düşürüleceğini açıklamış ve bu hafta başında bunu uygulamaya koymuştu. Bu durum karşısında bir hamle yapmak isteyen X360'da benzer bir yol izleyebilir.

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
onu bunu bilmem...en iyi konsol xbox360...çok memnunum kardeşim...kumanda kolu,xbox live daha sayayımmı

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Xxxxx Box box box xbox xbox xxbox :D Xbox varken ps3'te neymiş. Hatta xbox'a gerek yok kinect bile tek başına yeter :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
xbox yada ps3 farketmez şuanki konsollar yolun sonuna geldi ilk çıktıklarında grafikleri pc'ye göre muhteşemdi şimdi son çıkan oyunlara bakıyorum pc'nin yanında çok geride tabi buda gayet normal konsollardaki donanım yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. Sonyde microsoftta bunun farkında ellerindeki stokları eritme telaşına düşmüşler, ps4 ve xbox720nin gelmesi yakındır. İkisi arasında benimde ilk tercihim her zaman xbox olur.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
xbox yada ps3 farketmez şuanki konsollar yolun sonuna geldi ilk çıktıklarında grafikleri pc'ye göre muhteşemdi şimdi son çıkan oyunlara bakıyorum pc'nin yanında çok geride tabi buda gayet normal konsollardaki donanım yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor. Sonyde microsoftta bunun farkında ellerindeki stokları eritme telaşına düşmüşler, ps4 ve xbox720nin gelmesi yakındır. İkisi arasında benimde ilk tercihim her zaman xbox olur.

katılıyorum. arkadaş yeni ps3 almış gta4 oynuyordu. dediki görüntü nasıl pc den güzel demi felan. bende he he dedim. halbu ki gelip benim pc deki görüntüyü görse ps3 ü camdan aşağı atar :D