Xbox 360 ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar Xbox almayı düşünüyorum fakat piyasa gördüğüm kadarıyla arcade ve elite olmak üzere 2 tür var ve fiyat farkı nerdeyse 2 kat :huh: ilk sorum bu 2 si arasındaki fark nedir ? Bu kırma işlemini ben yapabilir miyim ? LCD ya da Plazma TV şart mı ? Ve en önemlisi grafikler ne durumda ? Bilgisi ve özellikle tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

darbecix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisinin arasındaki fark elite de hdd var 120 gb bikaç fazlaan kablo veriolar sanırım :) elite 3K sorununa daha dayanıklıymış diolar normal tv dede oynarsın da çok zevk alamazsın full hd destekli monitörün varsa oda olur :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sağolasın bakalım dh de buldum bir şeyler nasip olursa bu hafta almayı düşünüyorum bakalım ne olacak :)

darbecix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xbox alcağımı bilsem 1680x1050 pixellik monitör almazdım :( 1360 dan yukarı çıkmıo xbox pixeli :( ankarada irmaktoysland var sıfır çipli 1 sene garantili veriolar ben ordan almıştım tavsiye ederim ;)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hadi ya sakat olmuş bende de philips 220xw var o zaman net görüntü alamıcam mı ? :(

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Alırsınız alırsınız çok fazla önemli değil boyutu ama tavsiyem Playstation 3 al çünkü Microsoft ,XBOX için Tükiye'ye destek vermiyor yani anlayacağın Allah korusun bozulsa taaaaa Amerika'ya götürmek zorundasın.Bu nedenle:D PS3 al.