XBox 360 Controller

Wyfmolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kablolu XBox 360 Controller almayı düşünüyorum fakat bir çok yerde Windows 10 sürümünde çalışmadığı yazıyor emin olamadım kesin bilgi de bulamadım. Windows 10'da kullanabilir miyim kullanamaz mıyım bunu merak ediyorum şimdiden teşekkürler .

Ba2HanT

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Kablolu XBox 360 Controller almayı düşünüyorum fakat bir çok yerde Windows 10 sürümünde çalışmadığı yazıyor emin olamadım kesin bilgi de bulamadım. Windows 10'da kullanabilir miyim kullanamaz mıyım bunu merak ediyorum şimdiden teşekkürler .
Eğer mağazadan alıcaksan bilgisayar için aldığını söyle yardımcı olurlar bazı kontrolcüler sadece konsol üzerinde çalışıyor bilgisayar için farklı yazılım yükleniyor sanırım forumda daha bilgili olan bir kişi yazarsa daha iyi olur.

Wyfmolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İnternetten sipariş edeceğim bir kaç bilgili arkadaşıma sordum çalışıyor dediler ama emin olmak istedim çok da ucuz sayılmaz sonuçta elimizde patlamasın teşekkürler yanıtın için .

Ba2HanT

Asistan
Reaksiyon puanı
23
İnternetten sipariş edeceğim bir kaç bilgili arkadaşıma sordum çalışıyor dediler ama emin olmak istedim çok da ucuz sayılmaz sonuçta elimizde patlamasın teşekkürler yanıtın için .
Zamanında bilgisayar için Playstation kolu almıştım eve geldiğimde çalışmamıştı sonra mağazaya tekrar götürdüğümüzde sadece ps3 üzerinde çalıştığını söylemişlerdi bir şekilde iade edip pc uyumlu şunu almıştım iyi araştırmanı öneririm iyi akşamlar dilerim :)

Wyfmolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aldığım siteden çok fazla alışveriş yaptım güvenilir pc destekli olduğu da yazıyor yorumlardan da okudum tek şüphem Windows 10 olayı .