Xavi, yeni takımıyla imzaladı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Xavi yeni takımı Al-Sadd ile sözleşme imzaladı.

11OeZ72.png

Katar kulübü Al-Sadd ile sözleşme imzalayan İspanyol yıldız Xavi Hernandez başarılarına Katar'da devam edeceğini söyledi.

Kariyerinde 1 Dünya, 2 Avrupa, 1 Olimpiyat, 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper Kupa, 2 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 7 İspanya Ligi şampiyonluğu bulunan Barcelona'nın tecrübeli yıldızı Xavi Hernandez, Katar'ın Al-Sadd takımıyla yıllık 10 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Katar kulübü Al-Sadd ile sözleşme imzalayan İspanyol yıldız Xavi Hernandez başkent Doha'da düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

"Burada olduğum için gurur duyuyorum. Bir çocuk heyecanıyla yeni başarılara imza atmak için geldim"

"Burada oynamış birçok oyuncu tanıyorum. Birçok efsane isim bana buRası hakkında güzel şeyler söyledi. Rekabetçi bir lig olduğunu biliyorum."

"Farklı başarılar kazanmak istiyorum. Asya Şampiyonlar Ligi benim için de heyecan verici bir hedef."

"Barcelona öğrendiğim her şeyi, tüm bilgimi, deneyimimi burada paylaşmak istiyorum."

"Ayrıca ben ve ailem, farklı bir kültürde yaşamanın bize çok şey katacağını düşünüyoruz."

"Futbola daha uzun süre devam etmek istiyorum. Benim için fantastik bir deneyim olacak"

KAYNAK

CHOhQMKUAAAZX4f.jpg

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
paraya bak arkadaş.... 30 milyon euro....

o atmasında kim imza atsın ....

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Adamlar parayı kazanacak zaten araplara forma satarak